CS:GO'un geleceği ne olur?

Hiçbir cacık olmaz. Valve elinde olan nice efsane oyunların kıymetini bilemedi, bunun da bilemedi ve bilmemeye de devam edecek. Team Fortress 2 gibi 14 yıl sonra bile günde 70 bin insanın aynı anda oynadığı bir oyunun var ve 3.5 yıldır hiçbir güncelleme getirmiyorsun. CS:GO'nun muadillerinin sayısı arttıkça artık oyunda sadece o kemik kitle kalır.
 
Sonu olabilir CS:GO'nun; ya yeni oyunu çıkacak ya da oyuna boyut atlatacaklar yeni grafik motoruyla. Belirsizlik çok fazla, şu ana kadar yenisi çıkar diye düşünmüştüm ama item olayı oldugundan zaten iyi para kazanıyorlar CS'den. Kutu açmadır, o dur budur sürekli döngü var, muhtemelen grafik motoru yenilenir diye umuyorum.

Eski Valve olsa geleceğine umutla bakardım. Ama Riot acımadan tokatlıyor.

Riot'da item al sat var mı? CS:GO başlı başlına muazzamdı ama şu an bitik durumlarda. Düzelebilir ama Valve işini yapmıyor, Riot da çabalıyor ama Steam oyun yapmasa bile ayakta kalır, ihtiyacı yok, ondan böyle gidiyor. Riot hak ediyor birçok açıdan ama Steam gibi bir platformda item al sat eklenirse daha iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS'yi ayakta tutan item pazarı ve kumar, ben oynamayı bıraktım operasyon gelince item stoklayıp siliyorum.

Eldiven kasası zamanında 3 kr di 3 TL'lik alsan 1000 adet yapıyordu o 3 TL şu an 15 bin TL bende çok kazandım bet sitelerinden ama CS şu an kendi eline kendisi veriyor Valve bir iş peşinde ya yeni oyun ya da grafik moturuyla bir çılgınlık belki.
 
Oyuncu sayısı düşüyor, üstüne de yeni oyun modlarıyla zaten düşmüş oyuncu kitlesi iyice parçalara bölünüyor. Hilesiz tek maç olmaması cabası. CSGO'nun şu an ayakta durmasının tek sebebi item piyasası. Gerisi tırıvırı. Faceit olsun ESEA olsun hepsi hala hile yuvası, geçtim Matchmaking'i.
 
Eskiden telefon numarası ile seçkin olunuyordu. Hile kullanan birisi oyundan yasaklandığında başka bir telefon numarası bulamazsa seçkin olamıyordu ama şimdi öyle değil. Paran varsa 123 tl verip seçkin hesap alabiliyorsun yani telefon numarası istemiyor. Durum böyle olunca hileler arttı. Güven faktörüm yüksek ama oyuna gelen adamlara bakıyorum hesabını bile oluşturmamış. 2600 saatim, sayamadığın kadar jetonum ve lem hesabım olmasına rağmen oyuna gelen adama bakıyorum 150 saat oynamış, profil 1 level... Geçen gün takımıma hile kullanan birisi geldi, karşı takımda da hile kullanan birisi var. Adamlar hilelerini kapıştırıyor. Özellikle arkadaş olarak oyuna girenlerin bir tanesi hile olup diğerlerine rütbe atlatmaya çalışıyor. Durum böyle olunca oynayasın kalmıyor. Eskideki overwatch ile şu ankinin arasında bile fark var. 10 overwatch izle 9 u yere bakan görüntü ile başlıyor.
 
CS go oynuyorum hatta operasyonu aldım onu kasıyorum.Güzel bir hile koruma sistemi gelse oyun tekrardan patlar.
Kesinlikle katılıyorum. Oyun ciddi anlamda çöküşlerde son senelerde. (2016'dan beri oyuncusuyum, geçtiğimiz aylarda hileler yüzünden bıraktım.)
Ama şöyle söyleyeyim, isteselerdi şu zamana kadar hilelere çözüm bulabilirlerdi. Maalesef, düzeleceğini sanmıyorum artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı