CS:GO'ya başlanır mı?

Daha fazla  
CS:GO çok eskiden oynuyordum iyi oynayamıyordum. Source 2 geliceğini öğrenince tekrardan oyuna şans vermeye karar verdim Prime hesabım var oyuna tekrar şans diliyorum çok özledim piyasada adam gibi. FPS oyunu yok tekrardan başlayacağım rehber videoları var mı nasıl, aim geliştirebilirim nasıl, spray yapabilirim özledim oyunu arkadaş edinmek isteyen var mı acaba beraber oynamak isteyen hiç hayattımda arkadaşım yoktu oyun arkadaşım. Steam ekleyebilirsiniz.

CS:GO çok eskiden oynuyordum iyi oynayamıyordum. Source 2 geliceğini öğrenince tekrardan oyuna şans vermeye karar verdim Prime hesabım var oyuna tekrar şans diliyorum çok özledim piyasada adam gibi. FPS oyunu yok tekrardan başlayacağım rehber videoları var mı nasıl, aim geliştirebilirim nasıl, spray yapabilirim özledim oyunu arkadaş edinmek isteyen var mı acaba beraber oynamak isteyen hiç hayattımda arkadaşım yoktu oyun arkadaşım. Steam ekleyebilirsiniz.

Sparyin oynayarak daha çok gelişir Aim Lab gibi sitelerde geliştirebilirsin sanırım CS'nin kendi atölye maplerinde aim geliştirme mapleride var. Maça girmeden önce yarım saat 1 saat ısındırır girersin zaten globalde başlamayacaksın eşleştiklerinde ya kötü gelir ya hile hile çok diye salmıştım oyunu.

İnan hiçbir rekabetçi oyun oynanılmaz, başlanılmaz. CS:GO'ya 1500 saat emek verdim, hesabı daha 1 yıllık, hiç rozeti olmayan, hesabında sadece CS:GO olan, CS:GO'da da 100 saati olan elemanlar hiç bilmediğim bir şekilde benden daha iyi oynuyorlar. Hile olmasa bile aklı selim insanların oynadığı bir oyun değil. Takımına binbir türlü geri zekalı geliyor. Şu dünyanın ana dilini Rusça sanan Rusları hiç saymıyorum bile.

Başlanır. 1 ay kadar bir süre önce başladım ve şu an fazla hile gelmiyor, üstelik güzel para da kazanılıyor.

Başlanır ama tek başlanılmaz arkadaşların varsa daha iyi olur.

Sparyin oynayarak daha çok gelişir Aim Lab gibi sitelerde geliştirebilirsin sanırım CS'nin kendi atölye maplerinde aim geliştirme mapleride var. Maça girmeden önce yarım saat 1 saat ısındırır girersin zaten globalde başlamayacaksın eşleştiklerinde ya kötü gelir ya hile hile çok diye salmıştım oyunu.
Hayır Aim Lab bende hiçbir şey geliştirmedi . Zaten geliştireceğini düşünmüyorum da . Oynayarak gelişir . Ben CS:GO da Supreme idim . Önerim ise CS 1.6 dan başlaması . Çünkü zordan kolaya geçerse daha güzel olur :) .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı