Ücretsiz olmadan önce para verip satın almış olanlar ne olacak? Seçkin hesap sayılacak mı?
En azından kendi adıma konuşursam canım battle royale modu tarzı oyun oynamak isterse artık PUBG'ye ihtiyacım olmayacak ve çoğu insanında sistemini yükseltmesine gerek kalmayacak, hastasıyız oyuncuyu düşünen oyunlarınSeçkin hesap mevzusu güzel olmuş. Ancak bunu PUBG çıkmadan yıllar önce yapsalardı çok daha anlamlı olabilirdi ve bugün Battle Royale moduna gerek kalmazdı. Video izlemeye çalışıyorum ama izlenmiyor bile. Hiç ısınmadım. Deneyeceğim gün içinde.
PUBG olmadan önce Seçkin Hesap vardı.Seçkin hesap mevzusu güzel olmuş.
Görünüşe göre öyle:Ücretsiz olmadan önce para verip satın almış olanlar ne olacak? Seçkin hesap sayılacak mı?
Danger Zone Güncelleme Notu dedi:"Mevcut bütün CS:GO oyuncularının hesapları Seçkin Durumuna yükseltildi.
PUBG olmadan önce Seçkin Hesap vardı.
Teşekkür ederim, sabah sabah gözümden kaçmış.Evet vardı ama seçkin hesaplarda da hileyle çok rahat karşılaşabiliyorduk. 77 TL gibi bir fiyat olursa seçkin hesaplarda hileler azalacaktır.
Başıma bir şey gelmeyecekse bu habere sevindim. En azından fiyatın yükselmesiyle beraber gereksiz insanlar satın almayacaktır. Üstelik yeni haberlerde var. Bunlar:
"Artık ücretsiz oynayanlar ücretli oynayan kişiler ile eşleşemeyecek "
" Yeni Anti Valve Cheat sistemi tamamlandı 24 saat içerisinde oyuna entegre edilecek. "
İlerleyen zamanlarda üstüne koyarak yoluna devam edecektir Valve.
Şu an hali hazırda CS:GO oyunu var elimde hocam. Oynarım beğenmezsem de dursun para vermeden edindim sonuçta. Umut ediyorum ki iyi olsun, umut fakirin ekmeğiİyi hoş da o seçkin hesaplar 77.5 TL. Şahsen ben bu oyuna o kadar para vermem.
Valve Anti-Cheat'in geliştirildiği doğru ama private hilelere bir şey yapamayacak. Battle Royale modunda ki hileyide Overwatch ile temizlemezler heralde.
İyi hoş da o seçkin hesaplar 77.5 TL. Şahsen ben bu oyuna o kadar para vermem.
Valve Anti-Cheat'in geliştirildiği doğru ama private hilelere bir şey yapamayacak. Battle Royale modunda ki hileyi de Overwatch ile temizlemezler heralde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.