CS:GO'ya her maçta hile gelmesi

Taktake

Megapat
Daha fazla  
Abartıyorsun diyenler olacaktır ama hemen hemen her maçta hile ve şüpheli oyuncular geliyor. Rekabetçi maç mı oynuyoruz yoksa CS 1.6 mı, belli değil. Bu oyun inşallah yakında biter de kurtuluruz. Dileğim de tamamen o yönde. Valve'in yaptığı hiç bir şey yok çünkü. Bir hileye önlem alınamaz mı? Bu kadar mı zor? Artık bıkkınlık geldi CS:GO'dan. :kus:

Seçkin alın yapabilecek bir şey yok maalesef.
Abartıyorsun diyenler olacaktır ama hemen hemen her maçta hile ve şüpheli oyuncular geliyor. Rekabetçi maç mı oynuyoruz yoksa CS 1.6 mı, belli değil. Bu oyun inşallah yakında biter de kurtuluruz. Dileğim de tamamen o yönde. Valve'in yaptığı hiç bir şey yok çünkü. Bir hileye önlem alınamaz mı? Bu kadar mı zor? Artık bıkkınlık geldi CS:GO'dan. :kus:

Abartıyorsun diyenler olacaktır ama hemen hemen her maçta hile ve şüpheli oyuncular geliyor. Rekabetçi maç mı oynuyoruz yoksa CS 1.6 mı, belli değil. Bu oyun inşallah yakında biter de kurtuluruz. Dileğim de tamamen o yönde. Valve'in yaptığı hiçbir şey yok çünkü. Bir hileye önlem alınamaz mı? Bu kadar mı zor? Artık bıkkınlık geldi CS:GO'dan. :kus:

Bana 5 maçta 1 geliyor. Muhtemelen senin elo puanin dusuktur.

Seçkin almak mantıksız 21 Level'de hesap zaten seçkin oluyor. Hem seçkin hesapda gelecek yine hile ama önceki gibi değil en iyi kökten kurtulmak istiyorsanız FACEIT kullanın. Anti-cheating sistemi var hilelere karşı bayağı iyi bir sistem.

Valorant gelir gelmez hile sistemini güzel kurmaya çalıştı hatta vanguard için gigabyte'larla ölçülen boyutta hile önleme sistemi kurdu ama o oyunda da bir ara hileden geçilmiyordu ama en azından deniyordu ancak gerçekten valve bu konuda rezalet bu kadar zevkli olmasa şimdiye 8-10 kere bırakmıştım.

Seçkin de normale göre daha az hile geliyor ancak hile gelmeyecek diye bir şey yok. Gördüğünüzü reportlayın maalesef ki CS:GO'da böyle bir sorun var. Bu sorun yüzünden ben oyunu çok az oynamaya başladım, ancak bir tavsiye isterseniz R6 öneririm. Oyun da hile sayısı çok az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı