CS:GO'ya Nasıl Alışabilirim?

atadam4

Hectopat
Selamlar. FPS oyun türünde az çok deneyimim var, oynadıklarımın hepsini toplarsak 150-200 saat eder. Fakat CS'nin yapısı biraz daha farklı gibi geldi. Oyun çok ağır ve kompleks görünüyor. Günlük oynamak ve alıştırma yapmak dışında tavsiyesi olan var mıdır?

Selamlar. FPS oyun türünde az çok deneyimim var, oynadıklarımın hepsini toplarsak 150-200 saat eder. Fakat CS'nin yapısı biraz daha farklı gibi geldi. Oyun çok ağır ve kompleks görünüyor. Günlük oynamak ve alıştırma yapmak dışında tavsiyesi olan var mıdır?
SSG alıp mid kesmek.

Oyuncuların kendi açtıkları sunucularda alışa bilirsiniz, Benim tavsiyem awp lego diye bir harita va orada alışa bilirsiniz

Oyunu silmek. Şaka bir yana bu oyuna saatlerimi verdim ama arkadaş ortamın yoksa belli bir süre sonra sıkıyor.

Aim çalış sonra prosun. Şaka bir yana her silahın oynanış stili var. Ve haritalarda belli yerlere pusma yerleri var. Onları çözdükten sonra iyi oynarsınız. Ama öncelikle sağlam kola ihtiyacınız var. Ha bir de gusül alınması önerimdir.
250 saatlik PUBG deneyimlerimden pusmak kelimesinin ne denli bir meziyet olduğunu biliyorum. 20 dakika boyunca aynı yerde durabilme kapasitesine sahip bir yılan olarak pusma konusunda kendime ziyadesiyle güveniyorum.

Yol yakınken bırak hocam, en son ben de kendime bu soruyu sorduktan sonra bir bakmışım 2500 saat oynamışım. CS:GO'yu bırakmak sigarayı bırakmaktan zor.

Gel-gelelim soruna, Atölye maplerinde aim_training haritaları var onlar ile aim çalışabilirsin. Prefire haritalarında prefire atmayı öğrenebilir, Recoil haritalarında spray'ini geliştirebilirsin. Nade training ile de bomba atma taktiklerini öğrenebilirsin (t spawndan short kapatma gibi), haritaların kör ve stratejik noktalarını ve her bölgenin stratejik ismini öğrenebilirsin. Bütün bu söylediklerimi her harita için öğrendikten sonra seni kimse durduramaz ;)

Oyunu silmek. Şaka bir yana bu oyuna saatlerimi verdim ama arkadaş ortamın yoksa belli bir süre sonra sıkıyor.
Yok ya, Berk'in kesitlerini izlerken bir şeyler uçuşmaya başladı içimde. Defalarca kez silmeme rağmen her seferinde geri yüklüyorum. Umarım bu kez uzun vadeli bir şeylere el atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı