CS:GO'ya Nasıl Alışabilirim?

Oyun tamamen gamesense. Aim bir yere kadar taşıyor seni. Nereden nasıl peek atacağın, clutch anında adamın nereden gelebileceği, hangi flaşla çıkacağın smoklar vs. O yüzden sana iki önerim var: 1.si oynadığın haritalardaki pro maçları seyret adamlar nasıl oynuyor, nasıl cross koyuyor, nereye flaş smoke atıyor onları öğren. İkincisi elinden geldiğince rekabetçi oyna. Oyun da olsa sana gökten zembille inmeyecek bu. Ha bir de FFA deathmatch at aimin çok güzel gelişir.

Yok ya, Berk'in kesitlerini izlerken bir şeyler uçuşmaya başladı içimde. Defalarca kez silmeme rağmen her seferinde geri yüklüyorum. Umarım bu kez uzun vadeli bir şeylere el atabilirim.

2.5k saatim var ama ben bile yavaştan bıraktım. Eskiden üniversite de bile CS rekabetci atardım. Şimdi vakit ve imkan var ben istemiyorum.

Yol yakınken bırak hocam, en son ben de kendime bu soruyu sorduktan sonra bir bakmışım 2500 saat oynamışım. CS:GO'yu bırakmak sigarayı bırakmaktan zor.

Gel-gelelim soruna, Atölye maplerinde aim_training haritaları var onlar ile aim çalışabilirsin. Prefire haritalarında prefire atmayı öğrenebilir, Recoil haritalarında spray'ini geliştirebilirsin. Nade training ile de bomba atma taktiklerini öğrenebilirsin (t spawndan short kapatma gibi), haritaların kör ve stratejik noktalarını öğrenebilirsin. Bütün bu söylediklerimi her harita öğrendikten sonra seni kimse durduramaz ;)
Cevabın kapsamlılığı için teşekkür ederim fakat bildiğiniz herhangi bir sunucu IP paylaşımı yapan site var mıdır? Öbür türlü vakit alabilir.

2.5k saatim var ama ben bile yavaştan bıraktım. Eskiden üniversite de bile CS rekabetci atardım. Şimdi vakit ve imkan var ben istemiyorum.
Ben de aynı düşünüyorum. Toxic kitle ve hileler yüzünden valoranta geçtim. Çok bir şey fark etmedi ama değişiklik oldu biraz takılıp dönerim belki.

Yol yakınken bırak hocam, en son ben de kendime bu soruyu sorduktan sonra bir bakmışım 2500 saat oynamışım. CS:GO'yu bırakmak sigarayı bırakmaktan zor.

Bir bana bağımlılık yapmıyor galiba.

IMG_20220403_152918.jpg

En son 25 TL iken almıştım sonra ara sıra oynadım hep.

250 saatlik PUBG deneyimlerimden pusmak kelimesinin ne denli bir meziyet olduğunu biliyorum. 20 dakika boyunca aynı yerde durabilme kapasitesine sahip bir yılan olarak pusma konusunda kendime ziyadesiyle güveniyorum.
PUBG'de yatarsın bedava kill alırsın ama CS:GO'da işler öyle yürümüyor. Harita küçük olduğu için rakibin acemi değilse kurtuluşun yok. Bu arada PUBG'de yatanları hiç sevmem 😒

CS:GO beni çok sıkıyor yıllarca aynı haritalarda nasıl oynuyorlar anlamıyorum resmen. Tavsiye olarak P250, M4A4 alarak rastgele dolanın belki sarar. Görevler falan vardı ben oynarken örümcek ağı vb, şeyler vardı parkur gibi bölüm geçmeli haritalar vardı onları yap battle royale gir.

CS:GO beni çok sıkıyor yıllarca aynı haritalarda nasıl oynuyorlar anlamıyorum resmen. Tavsiye olarak P250, M4A4 alarak rastgele dolanın belki sarar. Görevler falan vardı ben oynarken örümcek ağı vb, şeyler vardı parkur gibi bölüm geçmeli haritalar vardı onları yap battle royale gir.
Pazar piyasası sağlam olduğu için oyuncusu sayısı fazla zaten. Biraz takip edersen iyi kâr sağlıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı