CS:GO'ya Nasıl Alışabilirim?

Sen ne kadar iyi oynarsan oyna, takımdakiler sana izin vermeyecek. 1200 saat oynadım, günün birinde Dust 2'de ilk rauntta 4 B gittiler. Longta rakibi gördüğüm an hs yemem üzerine 2. raunt başlangıcında oyunu uzaya fırlattım. Para yok monitör yok. E o zaman oynamanın anlamı? YOK.
60 FPS Eba canavarı ile gidebildiğim yere kadar gideceğim. Size fazlasıyla sabır diliyor, iyi oyunlar diyorum efendim.

60 FPS EBA canavarı ile gidebildiğim yere kadar gideceğim. Size fazlasıyla sabır diliyor, iyi oyunlar diyorum efendim.

60FPS ile işin daha zor. Aslında ben eskiden 40 FPS oynardım ama hem zevk alırdım hem iyi oynardım. Şu an 300 400 alsak monitör 165Hz olsa da yok arkadaş eski zevki alamıyorum. Hile kullananlar zaten cabası.

Aim'in Olmadıktan Sonra Adamı Nasıl Vuracaksın. Aim Çalışmak Refleksi Ve Hızlı Silah Tutuşunu Arttırmak İçin.
Ne alakası var?

Yumruğu yüzlerce kilo basan o kadar boksör varken neden Muhammet Ali tüm dünyada biliniyor? Hayvani yumrukları yüzünden mi? Hayır. Tamamen karşılaşma içerisinde belirlediği stratejilerden dolayı.

CSGO'da aynı şey. Taktik üzerine kurulu bir oyun. Hadi diyelim ilk 3 el o muhteşem aiminle ortalığı dağıttın, amenna. 4. elden sonra seni flash chaine sokup bıçaklayabilir düşman. Eee ne oldu o efsane aim? Puf oldu.

Bu oyun taktik oyunu. Aim bir noktaya kadar taşır. DMG'ye kadar belki. Sonrasına aim sökmez. Sonrası akıl oyunları.

Selamlar. FPS oyun türünde az çok deneyimim var, oynadıklarımın hepsini toplarsak 150-200 saat eder. Fakat CS'nin yapısı biraz daha farklı gibi geldi. Oyun çok ağır ve kompleks görünüyor. Günlük oynamak ve alıştırma yapmak dışında tavsiyesi olan var mıdır?
Selam tekrardan, 3 saatlik zorlama bir CS deneyiminin ardından sadece nasıl katlanabildiğinizi düşünüyorum. Biraz alıştırma yaptıktan sonra ölüm kalım maçı girdim. Herifin 40 killinin 38 i hs gitmiş. Herifler hamsi gibiler, tek tek sıkmak istiyorum ama oturup sol tıka abanmaktan başka çarem kalmıyor. Botlar çok iyiler. Afk oyuncular dışında alabildiğim herhangi bir kill olmadı. Ben uyumaya gidiyorum, size iyi forumlar.

Selam tekrardan, 3 saatlik zorlama bir CS deneyiminin ardından sadece nasıl katlanabildiğinizi düşünüyorum. Biraz alıştırma yaptıktan sonra ölüm kalım maçı girdim. Herifin 40 killinin 38 i hs gitmiş. Herifler hamsi gibiler, tek tek sıkmak istiyorum ama oturup sol tıka abanmaktan başka çarem kalmıyor. Botlar çok iyiler. Afk oyuncular dışında alabildiğim herhangi bir kill olmadı. Ben uyumaya gidiyorum, size iyi forumlar.
Ben demiştim.

Kardeşim Onlar Trigger Ve AimBot Valorant Oynarsan Daha İyi Valve Yeterli Hile Koruması Yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı