CS:GO'ya PC'yi Uyku Moduna Almadan Girdiğimde Düşük FPS Alıyorum

existki3

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar CS'ye PC'yi 10-15 dakika uyutmadan girersem çok fazla FPS düşüyor. Göz kanatacak kadar takılıyor.
Benim bilgisayarımla mı alakalı bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Utku arkadaşımızın dediği gibi ısınmadan olabilir. En son ne zaman temizlik ve macun değişimi yaptınız?
macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyo

Macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyor.

Hocam o zaman macunun ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Vidaları sıktınız mı? Macunu ne kadar sürdünüz? Fan ne durumda?

Macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyor.

Macun'u yanlış sürmüş olabilirsin. Bana da aynısı olmuştu.
Sonrasında mevcut macunu sildim. Nohut tanesi kadar işlemcinin ortasına sıktım. Yaymadan, işlemciyi direk yerleştirdim. Yerleştirirken homojen şekilde yayılıyor. Çok fazla sürme, nohut tanesi kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…