Evet arkadaşlar CS'ye PC'yi 10-15 dakika uyutmadan girersem çok fazla FPS düşüyor. Göz kanatacak kadar takılıyor.
Benim bilgisayarımla mı alakalı bu durum?
Evet arkadaşlar CS'ye PC'yi 10-15 dakika uyutmadan girersem çok fazla FPS düşüyor. Göz kanatacak kadar takılıyor.
Benim bilgisayarımla mı alakalı bu durum?
macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyo
macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyo
Macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyor.
Termal macun kalitesiz ise PC ısınabilir.
Fan yetersiz TDP değerine sahipse sogutmaya yetmeyebilir
İşlemcinin voltajını düşürmenizi öneririm bilginiz varsa.
Macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyor.
Macun'u yanlış sürmüş olabilirsin. Bana da aynısı olmuştu.
Sonrasında mevcut macunu sildim. Nohut tanesi kadar işlemcinin ortasına sıktım. Yaymadan, işlemciyi direk yerleştirdim. Yerleştirirken homojen şekilde yayılıyor. Çok fazla sürme, nohut tanesi kadar.