CS:GO'ya yeni başlayanlar için ayar önerisi

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, CS:GO'ya yeni başladım.
Normal cross kullanıyorum, arkadaşlar yeni başlayanlar için bu ayarları kullan dediğiniz ayarlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkasının config ayarlarını kullanman seni iyi bir oyuncu yapmaz. Seni iyi yapacak tek şey rahat ettiğin en iyi ayarda oynamaktır. Bunun oturması uzun sürer ama bir kere oturunca aradaki farkı anlıyorsun.

Başkasının normali 1 iken seninkinin 5 olması yanılgıya düşürmesin. Sen 5 ile rahat edebiliyorsan 5 ile oyna. Daha açık söylemem gerekirse, mesela sen 2.5 sens ve 2500 DPI ile rahat edebiliyorsan öyle oyna. Başkası bu ayar çok yüksek dedi diye kendi rahatından olma.

Aim kontrolünü daha iyi yapmak için konsol üzerinden r_drawtracers firstperson 1 yapın mermi izi görnecek. Bir de adamları daha iyi göre bilmek için ekran çözünürlüğünü 4:3 yapabilirsiniz(not: Adamların kafası normalden büyük görünebilir ama bu adamların hitboxlarınında büyüdüğü anlamına gelmez yani yine de adamları vurmak sizin kolunuza bağlı)

Bildiklerinizi söyler misiniz lütfen.
Grafik ayarlarından başlayabilirsin. Sonrasında Oyun sekmesinde takım, iletişim ile alakalı ayarlar bulunmakta. Mesela ben, arkadaş listemde olmayan oyuncuların profil resmini ve ismini gizledim. Hatta şimdi oyuna girip benim de işime yarayan birkaç tanesini atayım.

20230724001806_1.jpg

20230724001836_1.jpg

20230724001844_1.jpg

20230724001900_1.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı