CS:GO'yu arkadaşlarınızla oynasanız dahi kurtarmıyor

Yaş kaç, eğer info vs verebiliyor isen, trol oynamıyorsan beraber gireriz. 4.5 K saatım var toplam smurf ve ana hesabımda. Global rankım şuan uzun süredir ana hesapla mm atmadığım için silindi. Yan hesap çift keleş. Yardımcı olurum kardeşim.

EKLE BENİ çözülmeyecek sorunlar değil mic ve kulaklık sorunun yok ise takımıma dahil ederim seni hali hazır'da bölgeleri belli olan bir takımım var grubum'da profilim'de mevcut zaten adam eksiğimiz'de bulunuyor zaten düzenli olarak hemen hemen her gün oynuyoruz bu oyunu ne kadar hileler'den illalah etsekte yapacak bir şey yok malesef
S. A hocam faceit premium ve tsl var oyunu bıraktığımda süpremeydim tekrardan başladım le olarak takım arıyorum düzenli sağlam ekipmana sahibim Steam Community :: Aqtoraj ;♥ profile yazarsınız eklerim sizi.

Son 3 roundda adam vuramayıp "yoo ben vurdum ben vurdum" diye rage quit atmasaydın belki alabilirdik kanka. Ağlayarak oyun kazanılmıyor. Gel bana hakaret et oynayamıyorsun diye sonra oyna de. Arkadaşlar bu arkadaşa takım için yazacaklara duyuruyorum: Bir gram taktiği yok. Ezber oynuyor. Sürekli hakaret, sürekli bir dikkat dağıtma yok şunu yap yok bunu yap. Zaten posttan da takım rollerini bilmediğini fark etmişsinizdir. Kal sağlıcakla Enis. Kansersin.

Son 3 roundda adam vuramayıp "yoo ben vurdum ben vurdum" diye rage quit atmasaydın belki alabilirdik kanka. Ağlayarak oyun kazanılmıyor. Gel bana hakaret et oynayamıyorsun diye sonra oyna de. Arkadaşlar bu arkadaşa takım için yazacaklara duyuruyorum: Bir gram taktiği yok. Ezber oynuyor. Sürekli hakaret, sürekli bir dikkat dağıtma yok şunu yap yok bunu yap. Zaten posttan da takım rollerini bilmediğini fark etmişsinizdir. Kal sağlıcakla Enis. Kansersin.
Yürüyüp gidebilirsin lorean. Maç boyu karşı takım dışında size hakaret etmedim, infomuda verdim. Önünüzdeki tabancalı adama 2 keleş ölüp ağlamayın. Rage quit falanda atılmadı. Maç bitene kadar çıkmadım, AFK kalmadım.

Ayrıca senden fazla taktiğim var, dust 2 girmişsin angle almayı bilmiyorsun. Ezberde yok, bu oyun ezber oynanacak bir oyun değil.

Takım rollerinide iyi biliyorum, senden iyi. Top fragger genelde rifle oynar ve amacı adam vurmaktır. Diğer adamlarda onu destekler. Siz ise maç boyu tam bir mal gibi yattınız kusura bakmayın. Adam vurdum, round kazandırdım. Geri düştünüz geri toparlattım 2 kere yinede öldünüz aga. 2 keleş nasıl bir p250'ye ölür ya ? Şaka mısınız ?

Bu yaz mevsimi 3. oldu bu yetti artık, bir sefer kartaldan düşürdünüz.

İngilizcen varsa ingilizler ile takılmayı dene.Onlar sana çözüm verecektir ama Legit AA'dan kurtulamazsın 🙂.
İngilizcem bol ama Türkiye'de ya Türk ya da Rus maalesef. Türkleri EU east'a atıyor, EU west'te o dediği tipler.

İngilizcem bol ama Türkiye'de ya Türk ya da Rus maalesef. Türkleri EU east'a atıyor, EU west'te o dediği tipler.
Allah size sabır versin.Rusların %90 - %95 hile açıyor.Türklerde bir tane yeni üriyen bir hile ez birşey birşey o hileyi kullanıyorlar.İngilizler ise gamesense diye hileyi kullanarak Legit AA kullanıyorlar.Yani bence öbür oyunlara geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.Artık faceit bypass bile var.Eğer hilelere çözüm gelmez ise zor oyuncu bulursunuz 🙂.

Allah size sabır versin.Rusların %90 - %95 hile açıyor.Türklerde bir tane yeni üriyen bir hile ez birşey birşey o hileyi kullanıyorlar.İngilizler ise gamesense diye hileyi kullanarak Legit AA kullanıyorlar.Yani bence öbür oyunlara geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.Artık faceit bypass bile var.Eğer hilelere çözüm gelmez ise zor oyuncu bulursunuz 🙂.
Türkler ile pek farkları yok. Ruslar düz hileyle giriyor, Türkler'de iyi oynayınca seni hile sanıp açıyor.

Türkler ile pek farkları yok. Ruslar düz hileyle giriyor, Türkler'de iyi oynayınca seni hile sanıp açıyor.
Evet çok haklısınız.Biz de yavaş yavaş Rus ortamlarına dönmeye başladık, işte bu beni çok üzüyor.Ama yinede siz oynayın ama yani benim tavsiyem öbür oyunlar, internette görmüşsünüzdür belki bir sürü hile tanıtılıyor illaki bu hileler ile oyuna girip bütün herkesin hakkında giren vardır.Ve türkler de kendini global yapmak için çeşitli hileler satın alıyorlar.Size tavsiyem eğer türklerden "Load to Global" diye isimler varsa biraz uzak durmanız, genellikle ordan ürüyorlar 🙂.

Yürüyüp gidebilirsin lorean. Maç boyu karşı takım dışında size hakaret etmedim, infomuda verdim. Önünüzdeki tabancalı adama 2 keleş ölüp ağlamayın. Rage quit falanda atılmadı. Maç bitene kadar çıkmadım, AFK kalmadım.

Ayrıca senden fazla taktiğim var, dust 2 girmişsin angle almayı bilmiyorsun. Ezberde yok, bu oyun ezber oynanacak bir oyun değil.

Takım rollerinide iyi biliyorum, senden iyi. Top fragger genelde rifle oynar ve amacı adam vurmaktır. Diğer adamlarda onu destekler. Siz ise maç boyu tam bir mal gibi yattınız kusura bakmayın. Adam vurdum, round kazandırdım. Geri düştünüz geri toparlattım 2 kere yinede öldünüz aga. 2 keleş nasıl bir p250'ye ölür ya ? Şaka mısınız ?

Bu yaz mevsimi 3. oldu bu yetti artık, bir sefer kartaldan düşürdünüz.

Side pickleyen adamın 2. kez side picklemeyeceğini bilerek sidea çıkmaya çalışıyorum ama sen kabak gibi açık alanda aimini koy vur diyorsun. Hem de bunu ssg ile yapmamı bekliyorsun :D. Ezber yok diyorsun ama her el aynı şeyi yapıyorsun. 1 tabancalı herife 2 kişi ak ile ölen kişi ben değilim çünkü ben ak oynamam. Ölsem bile ağlamam. Ayrıca insanlar tarafından oynanan oyunlarda güç değeri diye stabil bir şey varolamayacağından dolayı 1 kişi 100 kişiyi bile tek başına alma şansına sahiptir. O yüzden 1 kişinin 2 kişiyi almasına o kadar takmanı acınası buluyorum. Hatırladığım kadarıyla oturduğun sandalyede "ben vurdum ben vurdum ilk ben sıktım" diye zıplıyordun sinirden. Elin ayağın titriyordu resmen :DDDDDD. Benden iyi bildiğini pek sanmıyorum çünkü le'den düşmeye ağlayan bir adamın oyunu bu denli ciddi aldığını varsayarsak böyle bir oyuna zaman harcanmayacağını bilmiyorsun veya hayatının tek amacı olarak globale çıkmayı hedeflemişsin ki senin bu hedefini 3.5 yıl önce tamamlamış, 100-200 dolar ödüllü yarı pro maçlara çıkmış birisi olarak konuşuyorum karşında. Bir nevi abi diyebilirsin ;). Ha şimdi karşında oynayabilir miyim? 1.5 yıllık gapi ve şu aralar girdiğimde de sadece ssg mag7 oynamamı sayarsak hayır oynayamam. Ama beynimin seninkinden 4 kat kadar daha hızlı çalıştığı gerçeğini göz ardı edemeyiz. O yüzden 3 kere seni rütbenden ettiğimizi söyleyip ağlamak yerine (ki seninle ilk oynayışım .d) kendine takım arkadaşları bulabilirsin. Tabii onun için de biraz çaba sarf etmen gerekecek. Şayet ekibimizde ehehe kimse tavırlarını ve karakterini beğenmedi ve arkandan 3 saat falan güldük. Çünkü kanka fazla boşsun. Bir amacın yok bir yeteneğin yok. 1k saat CS'n var lemsin. Karşısında durduğun insanlar 400 saat bile olmadan globale çıkmış insanlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı