CS:GO'yu bırakıp Valorant'a geçtim, iyi mi yaptım?

Yüksek eloya çıkarsanız konuya yazılan cevaplardaki sorunları yaşamassınız. CS'de 1-1.5k+ saati olan birisi olarak söylüyorum: RIOT oyunla Valve'a göre çok daha fazla ilgileniyor. Valve anca oyuna yılda bir kasa operasyonu getiriyor.
Hocam arkadaşım yücelik-immo arası oynuyor. (Geçen sezon immo 3 bitirmişti) Toxic kitle orada da devam ediyor. Artık o da bıkmış durumda sürekli toxic takımlar yüzünden bir kazanıyor bir kaybediyor. Oyunda elo farketmiyor. Benim rankım çok fazla yüksek değil şu an Diamond 1 deyim. Oyunuma sürekli toxic gelip duruyor ve oynayamıyorum.

Hocam eğer operasyondan bahsediyorsanız ayda 1 mi getirsinler? Operasyondan herkes katlıyor kenarı çekiliyor.
Getirilen operasyonlara lafım yok, oyuna gösterilen ilginin sadece bundan ibaret olmasına lafım var. CS:GO bir efsanedir zaten, tartışılacak bir şey yok o konuda ama yerinde sayıyor.

Hocam arkadaşım yücelik-immo arası oynuyor. (Geçen sezon immo 3 bitirmişti) Toxic kitle orada da devam ediyor. Artık o da bıkmış durumda sürekli toxic takımlar yüzünden bir kazanıyor bir kaybediyor. Oyunda elo farketmiyor. Benim rankım çok fazla yüksek değil şu an Diamond 1 deyim. Oyunuma sürekli toxic gelip duruyor ve oynayamıyorum.
Ben de o elolardayım, düşük elolara göre çok nadir geliyor. TR serverında oynamak ayrı bir işkence zaten 5 pre değilseniz.

Cs 1.5 döneminden beri online oyun oynuyorum. Yaklaşık 15 16 sene olmuştur. Toxic, hile hurda her oyunda var ve insanlar bundan asla vazgeçmiyor. İnsanın oldugu her yerde düzensizlik olur. Bunu engellemenin bir yolu yok maalesef.

Valorant hile koruması için geçtiysen hile koruması iyi evet ama bu şey hilelerin azalmasını değil hilelerin fiyatının artmasını etkiler.

Hile koruması iyi değil sadece insanlar karşıdaki kişinin hile olduğunu anlamıyor.

Getirilen operasyonlara lafım yok, oyuna gösterilen ilginin sadece bundan ibaret olmasına lafım var. CS:GO bir efsanedir zaten, tartışılacak bir şey yok o konuda ama yerinde sayıyor.

Hocam her oyunda hile olur ama CS:GO gerçekten 3 kat falan daha fazla barındırıyor. Bunun düzeltilmesini kendileri istemiyorlar bence. Ya da büyük bir proje üzerinde çalışıyorlardır bununla birlikte her şey düzelebilir. Geçenlerde oyunda hiçbir şey değişmemesine rağmen oyuna yeni bir dosya eklenmiş karakter modellerinin olduğu. Sanırım bu da onun bir göstergesi.

Ben de o elolardayım, düşük elolara göre çok nadir geliyor. TR serverında oynamak ayrı bir işkence zaten 5 pre değilseniz.
Arkadaşım Alman Frankfurt sunucusunda oynuyor. Bir değişiklik yok yine. Ona Madrid serverlarında oynamasını söyledim. Bir kaç kere denedi fakat tatmin olmadı tekrar Frankfurt sunucularında oynamaya başladı.

Valorant geçtiyseniz Varşova'da oynamanızı öneririm. Türkiye serverine göre çok daha iyi.

Hocam her oyunda hile olur ama CS:GO gerçekten 3 kat falan daha fazla barındırıyor. Bunun düzeltilmesini kendileri istemiyorlar bence.

Hilecileri banlayıp tekrardan hesap almalarını sağlamak gerçekten büyük bir gelir kaynağı. Bilmiyorsanız yakın zamanda ban dalgası oldu. Şu anda ise çoğu hile geliştiricisi kırmızı faktör ile karşı karşıya. Bunun sebebi ise valve tarafından tespit edilen bazı yöntemler. Yakında düzelir ama şu anda CS GO oynamak için güzel bir zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı