CS:GO'yu bırakıp Valorant'a geçtim, iyi mi yaptım?

Artık oyundaki hileler beni sıktı. FACEIT gireyim diyorum olmuyor. Adam giriyor maça sonra 2 kişi çıkıyor oyundan, bot giriyor oyuna. Onun yerine iyice saçmalık. Oyunbozan mi dersin molotof atan mı dersin. Oyun suyu çıktı. 2 ezik yüzüne rankım düşüyor yine.
Faceitde hiç böyle sorunlar yaşamadım siz kötü olduğunuz için kötü oyuncularla eşleştiriyor olablir.

Hilecileri banlayıp tekrardan hesap almalarını sağlamak gerçekten büyük bir gelir kaynağı. Bilmiyorsanız yakın zamanda ban dalgası oldu. Şu anda ise çoğu hile geliştiricisi kırmızı faktör ile karşı karşıya. Bunun sebebi ise Valve tarafından tespit edilen bazı yöntemler. Yakında düzelir ama şu anda CS:GO oynamak için güzel bir zaman.

Evet duymuştum. Ping vs aim hareketi oyunbozanlık etkiliyordu sanırsam. Ama birinci cümlenizdeki dediğiniz gibi olsaydı CS:GO ücretsiz Prime olayını hiç getirmezdi bence hatta ücretsiz Prime olayı olmasaydı hile muhabbeti bile olmazdı.

Hilecileri banlayıp tekrardan hesap almalarını sağlamak gerçekten büyük bir gelir kaynağı. Bilmiyorsanız yakın zamanda ban dalgası oldu. Şu anda ise çoğu hile geliştiricisi kırmızı faktör ile karşı karşıya. Bunun sebebi ise valve tarafından tespit edilen bazı yöntemler. Yakında düzelir ama şu anda CS GO oynamak için güzel bir zaman.
Kırmızı faktörü büyük hileler ilk günden düzeltti şuan sorun yok.

Ve Valorant'ta hesap satışının legal olması gerek bence. Unranked seviyesine gelene kadar 1000 tane sövüş yiyor onun sonundada bronza atarsa oyun bırakma derecesine gelir oyuncu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı