CS:GO'yu çok oynadıkça kötüleşmek

Uzun zamandır sabit CS:GO oynayan birisiyim bunun dinlenme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum öncelikle sürekli aynı mapleri oynama belirli bir 5 kişi ile oyna nedeni ise insan bazen kendinden iyi oynayan oyuncular bile senin moralini bozabilir ve oynayışın etkilenebilir oynadığın takım arkadaşlarınla güzelce heyecanlandırın baskı hissetmeden oynarsan en iyi oynayışını sergilersin iyi günler hocam.

Uzun zamandır sabit CS:GO oynayan birisiyim bunun dinlenme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum öncelikle sürekli aynı mapleri oynama belirli bir 5 kişi ile oyna nedeni ise insan bazen kendinden iyi oynayan oyuncular bile senin moralini bozabilir ve oynayışın etkilenebilir oynadığın takım arkadaşlarınla güzelce heyecanlandırın baskı hissetmeden oynarsan en iyi oynayışını sergilersin iyi günler hocam.

Hocam o dediğini de yaptım kendi takımımla girdim ama yine de performansım düşüyor ama ara vererek girince bizzat ben de görüyorum iyi oynamaya başladığımı o yüzden ara verip girmek lazım bence diğer arkadaşların da dediği gibi. Teşekkürler yorumun için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı