CS:GO'yu kaldırınca bilgisayar yavaşladı

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
Denemek için bilgisayarıma Steam üzerinden CS:GO indirdim oyuna girdim ama maça bir türlü giremedim kasıyordu. Bende sileyim dedim. Denetim Masası'ndan kaldır dedim Steam'ı açtı oradanda kaldır dedim oyun silindi ama silince bilgisayar yavaşlamaya başladı şimdi Malwarebytes üzerinden virüs taraması yapacağım. Depolama 350 GB boş yer var.

Denemek için bilgisayarıma Steam üzerinden CS:GO indirdim oyuna girdim ama maça bir türlü giremedim kasıyordu. Bende sileyim dedim. Denetim Masası'ndan kaldır dedim Steam'ı açtı oradanda kaldır dedim oyun silindi ama silince bilgisayar yavaşlamaya başladı şimdi Malwarebytes üzerinden virüs taraması yapacağım. Depolama 350 GB boş yer var.
Bilgisayara program yüklediğinizde ve bilgisayarınızdan program sildiğinizde bilgisayarınızı her zaman yeniden başlatın. Benden size tavsiyedir.

Bilgisayara program yüklediğinizde ve bilgisayarınızdan program sildiğinizde bilgisayarınızı her zaman yeniden başlatın. Benden size tavsiyedir.

Yeniden başlata basınca 5 dk boyunca yeniden başlatılıyor yazısında kalmıştı bende dayanamayıp kapatma tuşuna basılı tutup kapattım geri açtım. Galiba hata yaptım.

Bencede temizleme yap bir de CS:GO silinir mi PC kalbi o

Maça giremedikten sonra bilgisayarda kalsa ne olur?

Malwarebytes'e tarattım böyle bir şey buldu. Karantina yaptım sonra yeniden başlattım hızlı bir şekilde oldu. Bundan dolayı mı? Game hack yazıyor oyunlarla ilgili bir şey mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    43,4 KB · Görüntüleme: 57

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı