CS:GO'yu kendi bilgisayarımda kötü oynuyorum

Alperen1453

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Arkadaşlar garip bir durumum var. Kendi bilgisayarımda CS:GO oyununda ortalama 80 FPS almama rağmen çok kötü oynuyorum. Aslında sadece ben değil kim benim bilgisayarda CS:GO oynamaya çalışsın, çok kötü oynuyor. Ama farklı bir eş özelliklerde ki bilgisayarda çoğu kez gerçekten çok başarılı oynayabiliyorum. Sıkıntının neyde olduğunu da çözemedim. FPS veya başka önemli bir unsurda sıkıntı yok ama durum böyle.

Oyunda ortalama 70 fps alıyorum. Aslında bende biraz telefondan şüpheleniyorumama bunu nasıl çözebilirim.
Oyunun ping değerini ne gösteriyor hocam onu soruyor arkadaşlar. FPS sormuyorlar. TAB tuşuna bastığınızda alınan kill sayısı pingi felan gösteren yer.

FPS ve ping değerleri normalse ve oyunda akıcıysa geri kalan iş yeteneğe bağlı. Oturan çoğu kişinin kötü oynaması tesadüf olabilir. Başka oturduğunuz bilgisayarda karşınıza iyi oynayamayan kişiler çıkabilir. Mouse daha iyi olabilir. Steamden ekleyebiliyorsanız beni ekleyin 1vs1 kapışalım bir bakalım hocam. Ekleyemiyorsanız Steam linkinizi atın eklerim.
Steam: www.steamcommunity.com/id/alperify/

Pingim 70-80 arası gidip geliyor. Tab tuşuna basarken gösterilen sonuç bu. Ekipmanlarım fena sayılmaz ama acaba başka bir sıkıntımı var.
Güncellemerin açık mı? Acaba sen oyundayken update mi yapıyor Windows? Bazen en saçma zamanda devreye girebiliyor. Ama hep oluyor diyorsan mantıklı değil tabii. Sesli düşünüp fikir yürütüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı