CS için güncel kulaklık önerisi

Veya

HyperX bu modelden kullanmışlığım var fazlasıyla tavsiye ederim çok iyi çalışıyor daha uygun fiyata bulursanız da oradan alın.

Hocam attığınız kulaklığı kullandım 1 ay sonra bozuldu, servise götürdüm olumlu sonuç alamadım para iadesi yaptılar ve başka bir kulaklık aldım.

Veya

HyperX bu modelden kullanmışlığım var fazlasıyla tavsiye ederim çok iyi çalışıyor daha uygun fiyata bulursanız da oradan alın.
mikrofon kalitesi nasıl hocam kullandığınızın

bütçemi biraz geçiyor ama değecekse ekleyebilirim biraz para kullandıysanız önerir misiniz

Mikrofon kalitesi nasıl hocam kullandığınızın.

Bütçemi biraz geçiyor ama değecekse ekleyebilirim biraz para kullandıysanız önerir misiniz?

Hocam gayet iyiydi mikrofonu sesi net temiz şekilde alıyordu yayın bile açılır bununla (tabii bu modelin mikrofonu en iyisi değildir 5000 liralık olan modeli de var onu tercih ederseniz sesiniz çok daha iyi gelir ve 7.1 daha güzel olur.)

Hocam gayet iyiydi mikrofonu sesi net temiz şekilde alıyordu yayın bile açılır bununla (tabii bu modelin mikrofonu en iyisi değildir 5000 liralık olan modeli de var onu tercih ederseniz sesiniz çok daha iyi gelir ve 7.1 daha güzel olur.)
5 bin lira baya aşıyor bütçemi o pek mümkün değil hocam da bu 7.1 olayı nedir birkaç yerde daha görmüştüm

Öncelikle "HyperX Cloud Core DTS" modelini almanızı daha çok tavsiye ederim.

5 bin lira bayağı aşıyor bütçemi o pek mümkün değil hocam da bu 7.1 olayı nedir birkaç yerde daha görmüştüm.

7.1 Surround ses diye tanımlanıyor. Yani çok daha iyi bir ses veriyor biraz yankılı gibi oluyor ama müzik dinleme vb. deneyimlerini arttırıyor detaylı bilgi için internette biraz gezinip ne olduğunu tam olarak öğrenebilirsiniz. Müzik deneyimini inanılmaz şekilde arşa çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı