AP bilgisayar dersi alacağım. Okulumuzun bilgisayar desteği olmadığı için kendimiz getirmemiz gerekiyor. Şarjı uzun giden, kolay taşınabilen ve işimi rahat görebilecek bir laptopa ihtiyacım var. İyi durumda bir ikinci el de alabilirim.
Ryzen 5 5500U 16 GB RAM ile bile 1080p Low ayarlarda 70 alırsınız Ryzen serisinden veya h serisinden bir şey alın.
Windows isterseniz Huawei laptoplar, macOS isterseniz MacBook m1. ama MacBook bütçenizi aşıyor. Matebook D15'lere bakabilirsiniz.
matebook d15 - Google Shopping
www.google.com
Ryzen 5 5500U 16 GB RAM ile bile 1080p Low ayarlarda 70 alırsınız Ryzen serisinden veya h serisinden bir şey alın.
9 10 bin gibi fiyatlara Ryzen 5 5500U alabilirsiniz.
Babamla konuştum, bütçeyi yaklaşık 27000-28000 TL'ye kadar çıkarabileceğini söyledi. Ben de cebimden 30000 TL'ye tamamlayacağım bu bütçeyi. Ayrıca bilgisayar öğretmenime sorduğumda en az i5 (olabiliyorsa i7) gibi bir işlemci ve 16 GB RAM olmasını istediğini söyledi. Bu özelliklere uygun bir öneriniz var mıdır?
Yani anlıyorum yenisin biraz daha Adavnced Placement sınavlarına vesaire ama bu sınavlar için bilgisayara ihtiyacın yok bile. Bunun için alıyor olmak da saçma yani. Eğer programlamya devam etmek için istiyorsan Macbook M2 16 dışında almaBabamla konuştum, bütçeyi yaklaşık 27000-28000 TL'ye kadar çıkarabileceğini söyledi. Ben de cebimden 30000 TL'ye tamamlayacağım bu bütçeyi. Ayrıca bilgisayar öğretmenime sorduğumda en az i5 (olabiliyorsa i7) gibi bir işlemci ve 16 GB RAM olmasını istediğini söyledi. Bu özelliklere uygun bir öneriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.