CS Prime alınır mı?

Aktif kasa havuzunda şu an 5 kasa var ve en pahalısı 50-60 lira arasında gidip geliyor. Bu kasalardan birinin düşme olasılığı %99. %1 ihtimal ile de oyunda eskiden bulunan ve şu an aktif havuzda olmayan kasalar düşebiliyor. Genelde hep aktif havuzdan attığı için iyi oynamak vb. şeyler sana düşecek kasanın fiyatını falan etkilemiyor çünkü hepsinin oranı aynı. O yüzden düşecek kasanın değeri tamamen şans.

Tavsiyem Prime alman yönünde çünkü genelde haftada 1. kasayı çok rahat 2. kasayı da fazla oynarsan düşürebiliyorsun. 3. kasa gelme ihtimali de var ancak aşırı nadir bir olay. Bunların yanında rütbe atladığın zaman bir grafiti veya bir skin düşürebiliyorsun. Bu grafiti ve skin genel olarak hep 30-40 kuruşluk değere sahip oluyor ancak 4-5k liralık skinler düşüren insanlar da var. Kısaca aldıktan sonra en kötü ihtimalle haftada 1 kasa düşürerek 2-3 ay arasında verdiğin parayı çıkarır sonrasında artıya geçmiş olursun. Haftalık 1 kasa düşürmek için 2-3 el kısa rekabetçi maçı genelde yeterli oluyor.

Hocam yeni başladım şimdi CS:GO sürekli Dust 2 deathmach oynuyorum. Ölüm maçında da düşer mi kasa?

Hocam kesinlikle alınır şu an PUBG'nin ilk zamanları gibi CS:GO da kasalar çok arttı düşen kasalar ile çok rahat çıkartabilirsiniz verdiğiniz parayı aynı zamanda şanslıysanız 1.500 2.000 TL'lik kasaları da düşürebilirsiniz geçen hafta oyunda birine bravo operasyonu kasası düştü 1.500TL.

Hocam yeni başladım şimdi CS:GO sürekli Dust 2 deathmach oynuyorum. Ölüm maçında da düşer mi kasa?

Evet hocam ölüm maçında da düşünüyor kasalar hocam.

Hocam ben aldım ama ranka atayana kadar çok uğraşıyorsunuz. 2 maçta bir ban atıyor.

Hocam rekabetçi banınız açılana kadar atılıyor ban.8. maçtan sonra ban yemiyorsunuz ban yememek için de yoldaş oynayabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam onda ban yemiyorsunuz.

Hocam kesinlikle alınır şu an PUBG'nin ilk zamanları gibi CS:GO da kasalar çok arttı düşen kasalar ile çok rahat çıkartabilirsiniz verdiğiniz parayı aynı zamanda şanslıysanız 1.500 2.000 TL'lik kasaları da düşürebilirsiniz geçen hafta oyunda birine bravo operasyonu kasası düştü 1.500TL.

Evet hocam ölüm maçında da düşünüyor kasalar hocam.

Hocam rekabetçi banınız açılana kadar atılıyor ban.8. maçtan sonra ban yemiyorsunuz ban yememek için de yoldaş oynayabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam onda ban yemiyorsunuz.
Rank atamadığı için çok zor adamlar geliyor. Kazanmak zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı