CS Prime alınır mı?

Nays hesabı açıp oyunu 200 TL'ye getirtebilirsiniz. 52 TL cashback + 20 TL hediye veriyor. Oyun zaten eğlenceli bir oyun ve parasının çok daha fazlasını çıkarabilirsiniz.

Hocam Tosla'da da kampanya var 30 TL iade veriyor birkaç fırsatı daha var 3-4 tane. Onları da aktif ettim. Para her harcadığımda cashback verecek diyebiliriz iyi para kıyacağım çünkü bu indirimde.

Prime ile gelen oyuncular yüksek Hz ve FPS alıyorlar. 60FPS 60Hz oynayan azdır yani öyle söyleyim. Kalmış ki siz 40FPS alıyorsunuz. Ne kadar keyif alacağınız tartışılır. Eğer gerçekten oyunu seviyorsanız alınır ama bence 275 lira verilir mi bilmiyorum. Sonuçta oyun Prime olmadan da oynanıyor. Yatırım amaçlı alıyorsanız kesinlikle alınır her hesapta CS Prime olması lazım bence.

Hocam dediğim gibi yeni sistem alacağım 3070 veya 6700XT yani her türlü 300 FPS falan zorlarım belki geçerim.

Düzenli oynuyorsan kesinlikle almalısın. Belli sınırları var ama çoğu maç sonu 10TL'den 40-50TL'ye kasa düşürüyorsun zaten. Hatta şanslıysan nadir bir kasa düşürür bayağı iyi para alırsın. Prime parasını düzenli oynarsan en geç 3 ayda çıkarırsın. Gelen paralarla da oyun alırsın. Bence bayağı kazançlı.

Hocam zam gelecek o yüzden oyun alabilir miyim alırım ama çok uzun sürer.

Hocam Tosla'da da kampanya var 30 TL iade veriyor birkaç fırsatı daha var 3-4 tane. Onları da aktif ettim. Para her harcadığımda cashback verecek diyebiliriz iyi para kıyacağım çünkü bu indirimde.

Hocam dediğim gibi yeni sistem alacağım 3070 veya 6700XT yani her türlü 300 FPS falan zorlarım belki geçerim.
Alın o zaman zamlanmadan. Bu ülkede bugünün fiyatları yarını tutmuyor maalesef.

Hocam zam gelecek o yüzden oyun alabilir miyim alırım ama çok uzun sürer.

Yaz indirimi falan var şimdi onlardan yararlanmaya çalış.

Merhaba. Biliyorsunuz bayram geldi bende şu an CS Prime alacak para var ama sizce alınır mı? Yoksa yerine oyun mu almalıyım? Şu anki bilgisayarım bayağı bir kötü yani CS:GO 40 FPS falan alıyorum ve en geç 1 aya sistem alacağız o sıra CS:GO oynayabilirim ama muhtemelen o zamana CS2 çıkar. Sizce alınır mı? Zam gelir mi? Yoksa oyun mu almalıyım yerine? CS Prime'dan kazandığım parayla oyun falan alırım ama oyunlara zam geleceği söyleniyor kararsızım.

Zam geleceği söyleniyor. O yüzden eğer oyunu seviyorsanız ve düzenli olarak oynuyorsanız çabucak alın bence.

Zam geleceği söyleniyor. O yüzden eğer oyunu seviyorsanız çabucak alın bence.

Yani bilmiyorum hocam çok kararsızım. Ben dediğim gibi rank kasmak için falan almıyorum gelecekte kasalarla skinlerle kazandığım parayla oyun alayım diye alıyorum ama oyunlarada zam gelecek bu kesin bilmiyorum o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı