CS rütbe sistemi nasıldır?


Sorun sizin gibi main hesabı elmas, immortal, radiant olan, smurf çar açıp, bizim gibi Gold-plat ligindeki adamları dövüp pataklayıp onların lig düşmesini sağlayan oyuncular. Bizim "hile" diyebileceğimiz vuruşları yapıp oyunumuzu adeta çocuk parkına çevirmeniz yüzünden bu oyun oynanmayacak hale geliyor.
 
@arcthonia0 Bulabildiğim bir ekran görüntüsü mesela, oyunun daha 7. raundu karşımda geçen sezonu elmas bitirenler var, genel olarak plat ve gold karışık bir eloda daha 7.raund 16 killim var. Elbette her oyunum böyle değil fakat hiçbir zaman benim yüzümden kaybetmiyoruz maçları.
 

Dosya Ekleri

  • download.png
    912,3 KB · Görüntüleme: 37

Smurf açanlar sadece senin karşına gelmez ve oyun buna engel olan bir kural koymadı, yani smurf açamazsın diye bir şey yok. Şu konuda sıkıntı var sadece yeni hesap açan biri direk dereceli atabiliyor bu da çok fazla smurf olmasını sağlıyor LoL'deki gibi 30 Level mantığı yok. Benim smurf hesap açmamdaki mantık düşük ligdeki arkadaşlarımla oyun oynayamıyorum onlarla oynamak istediğim zaman kendi ligime zarar veriyorum.

Dostum karşındaki geçen sezonun diası, bu adam 1 ay oyun oynamazsa bütün aimi gider tekrar uğraşması lazım eski performansı için. 1 maç için 16 vurman senin o elonun iyi oyuncusu olduğunu göstermez oyunun bunu anlaması için 3-4 belki de daha fazla maçında böyle oynaman gerekir, o zaman elon düzelir ve düzgün puan almaya başlarsın.
 
Arkadaş CS:GO rütbe sistemi nasıl demiş millet burada valorant konuşuyor. Beğenmeyen oynamaz aga bu kadar basit. Ama şunu söyleyeyim, oyunu bırakıp yeniden döndükten sonra 200-300 saat ile 40-50 win arasında Global Elite'ye çıktım. Oyun oynayanı hak ettiği rütbeye çıkarıyor, fakat sadece bireysel oyun olmaz. Oyun içi davranışlarınız ve takım arkadaşlarınızın nasıl oynadığı da önemli. 1 yıl oynayıp nova da kalan arkadaşlarımız burada valorant elo sisteminden bahsediyor. Enteresan
 
Evet konu dışı oldu biraz haklısınız.
 
Kendimi net ifade edememişim, keşke LP mantığı olsa anlamında söyledim.
CSGO'nun oyuncuları net bir puana göre sıraladığı değil aralığa göre sıraladığı düşünüyorum. Raunt kazanma sayısından tut kör ettiğin düşmana kadar etki ettiğinden puanlı bir sistem imkansız ve karmaşık olur gibi. Zaten oyun seni rütbene göre ortalama üstü oynayınca rank atlatıyor.
 

Benim kastımda bu ben her maç 20 civarı vuruyorum ama aptal oyuncular gelip içine ediyor maçın son dakika maçtan atanlar mı dersin maçı satanlar mı dersin ne ararsan var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…