CS rütbe sistemi nasıldır?

• Konuyu başlatan destr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 2.154
Valorant ile CS'yi kıyaslamayın bence. Valorant da LoL mantığı mevcut elo hell var. Aynı lig içinde çok dolanırsan senin yeteneğinin o lige yakın olduğuna karar kılıyor. CS de buna benzer durum var ancak alt liglerde çok oyuncu olduğundan sıyrılman bir tık daha iyi. Win streak ile düzeltebilirsin bu durumu. Onun dışında bir maç 50 adam vur 20 geliyorsa, sonraki maç lose al 20 belki 25 gider. Böyle bir sistem. CS de göstermemesi kötü...

Hocam karşımdaki adamı ben seçmiyorum sonuçta, tek başıma oyun aratıyorum. Oyunda düellocu da alsam kontol uzmanı da alsam yine de kill alıp spike da kuruyorum, asist de yapıyorum fakat her türlü bana daha az kd veriyor. Maç sonu oyundakileri ekleyip kontrol ediyorum, adam düellocu ile takım sonuncusu olmuş ama ona da benimle aynı puanı veriyor.

Dostum bunun sebebi liginin yeterli olduğunu yukarı kademeler için henüz erken olduğunu söylüyor oyun 1 maç 30 kill alınca sen bu elonun üst düzey oyuncusu olduğun anlamına gelmiyor bunu görmek zor değil şu an bir plat oyuncusu bile kendi ligine 3-4 günde aşırı rahatca çıkıyor bunlara bakmak lazım ben 30 vuruyorum yükselemiyorum diye bir şey yok.

Yoldaş biraz sıkıntı olay. Aşırı sıkıntı hem de.

Bundan 2 sene önce yoldaşta global rankını zar zor elde ettim normal ranked girmediğimdem Silver 4 kalmıştım.

Ancak yoldaşa gelen hilenin haddi hesabı yok 1000 maç attıysam eğer 480 tanesinde hile geldi karşıma.

Ancak hile ile bu kadar kötü oynayanları da ilk kez görmüştüm ayrı bir konu.

Haybirde Silver 4 olarak ranked girdiğimde ise otomatik olarak hile dendi. Sonra zaten hesap çalıncı VAC yedi bir daha da oynamadım oyunu. :D

Onarsamda FACEIT forever.
Hocam geçmiş olsun.

Dostum sistem çok iyi takır takır çalışıyor her smurf hesabımda oyun benim bulunduğum ligden iyi olduğumu anlıyor ve yüksek puan veriyor rahatlıkla elmas platları görebiliyorum. Sırf bulunduğunuz ligin üstüne çıkamıyorsunuz diye sisteme laf ediyorsunuz bende bulunduğum elonun üstüne çıkamıyorum dia plat elodayım ama ben kendimi geliştirmediğim için orada takılıyorum. İyisen çıkıyorsun yani.

Gold liglerindeki oyunculardan daha iyi bir aim ve oyun bilgisine sahip olduğun için üst liglere hızlıca ulaşıyorsun. Çünkü; main hesabın elmas ise rahatlıkla Gold, plat elodan çıkabilirsin. Ama, daha yüksek liglere çıkmak için; adamda vursan, Spike'da kursan, igl'lıkta yapsan bir şey fark etmiyor oyun senin çıktığın ligde daha fazla sürünmeni, alışmanı istiyor.

Mesele şu ki CS sizin birkaç maçta iyi oynadığınıza bakarak puanlama yapmıyor öyle ki siz yeterince iyi oynuyorsanız bulunduğunuz rankta her seferinde zaten 30 da vurursunuz 40'da bu noktaya geldiğinizde rank atlıyorsunuz. Ama bir de bir maç 30 vurup diğer maç 10 başka bir maçta da başkası taşırsa o zaman o ranktan çıkmanız zorlaşıyor aynı zaman da siz de gelip CS'nin rank sistemi hakkında konu açıyorsunuz. CS'de tek şikayet edebileceğiniz nokta smurfler ya da hileler olabilir bu konuda şüphesiz haklısınız ancak lolün ya da valorantın rank sistemi çok bilmiyorum ama puanlama şeklindeyse çocuklara göredir yaşınıza uygunsa oynayın. Yanlış anlaşılmasın iki oyunu da kötülemiyorum ki eğlencesine lol oynamışlığımda var. Ama farklı bir açıdan oyunu eğlence için oynuyorsanız çok zaman ayırmıyorsanız elbette CS'nin rank sistemine eleştiriniz doğru ancak bu tarzda bir oyuncuysanız yüksek ranka kasmak için çaba göstermeyin bulunduğunuz rankın tadını çıkarın bu oyunda yeteneğin sonu yok ne yazık ki daima sizden daha iyisi var. Son olarak valorantla, CS'yi aynı kefeye koymak mümkün değil, bana göre mekanikleri aşırı zayıf diğer yönden ekstra skiller v.s. oyuna renk katmış ama salt fps'nin yanı sıra moba fps karışımı bir şey olmuş lolü seven, valorantı sever ancak CS'yi hazmetmiş biri oradan uzun süre tat almaz.

@arcthonia0 Virgül diye bir şey var, kullanmanı öneriyorum. Yazdığın yazıdan hiçbir şey anlamadım ama bu oyun LoL ile aynı türde bir oyun değil. Eğer Valorant'ın rank sisteminin çok ayrıntılı olduğunu düşünüyorsan CS:GO'nun rank sistemi hakkında ne düşünürsün tahmin bile edemiyorum. LoL'de sistemin nasıl işlediği beni ilgilendirmez. Ben o kadar adam vurup düşük elo alıyorsam bu benim değil oyunun rank sisteminin suçu.

Aynı oyun olmadıklarını söylediğin için teşekkürler. Direk Valorant üzerinden konuşalım madem. Dostum ben sistemlerine aşırı güzel falan demedim fakat iyi olan adam çıkıyor bu bu kadar basit, 1-2 kademe altında veya üstünde olursun, fazla farklılık göstermez. Sen her maç 30 kill alıyorsan ve lig yükselmiyorsan sıkıntı var, fakat ben senin her maç 20 üzeri vurduğuna inanmıyorum bence dürüst bir şekilde konuşalım burada.
Gold liglerindeki oyunculardan daha iyi bir aim ve oyun bilgisine sahip olduğun için üst liglere hızlıca ulaşıyorsun. Çünkü; main hesabın elmas ise rahatlıkla Gold, plat elodan çıkabilirsin. Ama, daha yüksek liglere çıkmak için; adamda vursan, Spike'da kursan, igl'lıkta yapsan bir şey fark etmiyor oyun senin çıktığın ligde daha fazla sürünmeni, alışmanı istiyor.
Dostum benim söylediğimi söyledin gold liglerinden yüksek aim ve oyun bilgim var çıkıyorum yukarı. Diamond elodan daha iyi aim ve oyun bilgisine sahip olduğumda yukarı çıkacağım bu bu kadar basit. Kendin cevabı verdin sorun nerde anlayamadım?

Dostum sistem çok iyi takır takır çalışıyor her smurf hesabımda oyun benim bulunduğum ligden iyi olduğumu anlıyor ve yüksek puan veriyor rahatlıkla elmas platları görebiliyorum. Sırf bulunduğunuz ligin üstüne çıkamıyorsunuz diye sisteme laf ediyorsunuz bende bulunduğum elonun üstüne çıkamıyorum dia plat elodayım ama ben kendimi geliştirmediğim için orada takılıyorum. İyisen çıkıyorsun yani.

Ayrıca Valorant'ın rank sistemi çok iyiyse neden tekrar tekrar smurf hesap açıyorsun ki? Kas bir tane hesabını, diğer düşük liglerdeki oyuncuları boşu boşuna zorlama.

Dostum bunun sebebi liginin yeterli olduğunu yukarı kademeler için henüz erken olduğunu söylüyor oyun 1 maç 30 kill alınca sen bu elonun üst düzey oyuncusu olduğun anlamına gelmiyor bunu görmek zor değil şu an bir plat oyuncusu bile kendi ligine 3-4 günde aşırı rahatca çıkıyor bunlara bakmak lazım ben 30 vuruyorum yükselemiyorum diye bir şey yok.
Hocam MMR'ım çok yüksek, ben gold eloda maç aratınca takımıma da karşı takıma da gold gelmiyor herkes plat oluyor. Bakıyorum önceki sezonları dia bitirmiş adamlar. Yani tek maç 30 vurdum diye rank atlamayı beklemiyorum elbet ama platlara karşı güzel oynuyorsam platı hak ettiğimi düşünüyorum. LOL oynamadım hiç bilmiyorum ama bu oyunda takıma destek vermek tek başına bir işe yaramıyor biraz kill de almak gerekiyor özellikle düellocu karakterler ile. Adam gidip direkt jett, raze seçiyor ve 10 vuruyor, ben Brimstone ile MVP oluyorsam o adamlar ile aynı rütbede olmam rank sisteminin beni doğru yerleştirmemesinden dolayıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı