CS rütbe sistemi nasıldır?

• Konuyu başlatan destr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 2.154
Valorant'ın sistemi hiç iyi değil. 40 vuruyorsun winliyorsun +20 elo kazanıyorsun 10 vuruyorsun gene kazanıyorsun +20 elo kazanıyorsun? 50 vurup kaybedersen de -30 elo kaybediyorsun.
MVP olduğum maçta bana +20 KP veriyor takım sonuncusuna +25 veriyor ve bu olay hiç değişmiyor hep bana düşük veriyor. Kaybedince de çok siliniyor.

25 vurup kaybettiğin maçta -30 elo verirken, 30 vurup kazandığın maçta +20 elo vermesinin çok iyi olduğunu mu düşünüyorsun?

Dostum agresif eleştiri yapıyorsak bende yapayım Valorant'ın dereceli sistemi LoL'e çok benzer ve senin bu sistem hakkında gram bilgin yok eğer senin maç sonu puanın sadece kaç adam vurduğuna göre belirlenmez karşıya gelen oyuncuların ligleri senin bulunduğun lig kaç spike kurduğun hatta önceki maçların bile etkiler eğer 20 kazanıp 30 gidiyorsa sen kötü oyuncu olduğun için seni aşağıya çekiyor sistem ben smurf hesapta 30 aldığım 10 kaybettiğim oyun senin nasıl bir oyuncu olduğunun ligini hakedip haketmediğini anlıyor ve ona göre puan alıyorsun.

Gördüğüm en kötü sistem en azından Valorant gibi bir sistem gelse de ne zaman çıkıp ne zaman düşeceğimi görebilsem.

1615799705624.png

İki oyununda rank sistemi iyi değil. ( CS:GO ve Valorant)

R6'nın rank sistemi > diğer rank sistemleri.

Önemli olan CS:GO'da nova vs olabilmen değildir önemli olan FACEIT rankında 5 ve üzerinde bir değere sahip olmandır.

FACEIT rank 6 adam ile nova karşılaştırılamaz zaten.

Arkadaşımla birlikte 1 ay ara ile sadece 2 oyun oynadık. İkisinide kazanmıştık. İki maçtada rank atlamıştık. MGE iken LE olmuştuk, sadece iki maç ile. Nasıl bir sistemse artık.

Valorant'ın sistemi hiç iyi değil. 40 vuruyorsun winliyorsun +20 elo kazanıyorsun 10 vuruyorsun gene kazanıyorsun +20 elo kazanıyorsun? 50 vurup kaybedersen de -30 elo kaybediyorsun.

Dostum sistem çok iyi takır takır çalışıyor her smurf hesabımda oyun benim bulunduğum ligden iyi olduğumu anlıyor ve yüksek puan veriyor rahatlıkla elmas platları görebiliyorum. Sırf bulunduğunuz ligin üstüne çıkamıyorsunuz diye sisteme laf ediyorsunuz bende bulunduğum elonun üstüne çıkamıyorum dia plat elodayım ama ben kendimi geliştirmediğim için orada takılıyorum. İyisen çıkıyorsun yani.

Yoldaş zaten apayrı bir dert.

Yoldaşta rank sistemi acayip saçma. Hep arkadaşımla beraber girdim bir ara. Tabi benim öncesinde yoldaşta 30 Win'im vardı 40 maçta, kill sayım da gayet fazlaydı. Sonra işte o arkadaşımla 20 maç falan girdik 10-15'ini kazandık. Arkadaşım yeni başlamasına rağmen çocuk 15 Win'le Gold oldu ya. Ben ne kaldım? Silver. Kaç winle? 70 maçta 50 winle. Neyse sonra Gold'a çıktım sonra da bıraktım.

Dostum agresif eleştiri yapıyorsak bende yapayım Valorant'ın dereceli sistemi LoL'e çok benzer ve senin bu sistem hakkında gram bilgin yok eğer senin maç sonu puanın sadece kaç adam vurduğuna göre belirlenmez karşıya gelen oyuncuların ligleri senin bulunduğun lig kaç spike kurduğun hatta önceki maçların bile etkiler eğer 20 kazanıp 30 gidiyorsa sen kötü oyuncu olduğun için seni aşağıya çekiyor sistem ben smurf hesapta 30 aldığım 10 kaybettiğim oyun senin nasıl bir oyuncu olduğunun ligini hakedip haketmediğini anlıyor ve ona göre puan alıyorsun.
Hocam karşımdaki adamı ben seçmiyorum sonuçta, tek başıma oyun aratıyorum. Oyunda düellocu da alsam kontol uzmanı da alsam yine de kill alıp spike da kuruyorum, asist de yapıyorum fakat her türlü bana daha az kd veriyor. Maç sonu oyundakileri ekleyip kontrol ediyorum, adam düellocu ile takım sonuncusu olmuş ama ona da benimle aynı puanı veriyor.

@arcthonia0 Virgül diye bir şey var, kullanmanı öneriyorum. Yazdığın yazıdan hiçbir şey anlamadım ama bu oyun LOL ile aynı türde bir oyun değil. Eğer Valorant'ın rank sisteminin çok ayrıntılı olduğunu düşünüyorsan CSGO'nun rank sistemi hakkında ne düşünürsün tahmin bile edemiyorum. LOL'de sistemin nasıl işlediği beni ilgilendirmez. Ben o kadar adam vurup düşük elo alıyorsam bu benim değil oyunun rank sisteminin suçu.

Yoldaşta rank sistemi acayip saçma. Hep arkadaşımla beraber girdim bir ara. Tabi benim öncesinde yoldaşta 30 Win'im vardı 40 maçta, kill sayım da gayet fazlaydı. Sonra işte o arkadaşımla 20 maç falan girdik 10-15'ini kazandık. Arkadaşım yeni başlamasına rağmen çocuk 15 Win'le Gold oldu ya. Ben ne kaldım? Silver. Neyse sonra Gold'a çıktım sonra da bıraktım.

Yoldaş biraz sıkıntı olay. Aşırı sıkıntı hem de.

Bundan 2 sene önce yoldaşta global rankını zar zor elde ettim normal ranked girmediğimdem Silver 4 kalmıştım.

Ancak yoldaşa gelen hilenin haddi hesabı yok 1000 maç attıysam eğer 480 tanesinde hile geldi karşıma.

Ancak hile ile bu kadar kötü oynayanları da ilk kez görmüştüm ayrı bir konu.

Haybirde Silver 4 olarak ranked girdiğimde ise otomatik olarak hile dendi. Sonra zaten hesap çalıncı VAC yedi bir daha da oynamadım oyunu. :D

Onarsamda FACEIT forever.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı