CS: S skin önerisi

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
CS 2 çıktı ama hileden geçilmiyor ben de CS Source'da oynuyorum. Skinsiz oynamak da sıktığı için skin değiştirmeye başladım. Şu linkteki moddan skinleri kuruyorum.

Skin olarak eldiven veya bıçak veya silah ne önerirsiniz?

Skin modu ban sebebi değil mi? Bilmediğimden soruyorum.

Tam bilmiyorum ama 4 aydır başıma bir şey gelmedi. Bildiğim ban sebebi değil. Hem de 20 yıllık bir oyunda skinin ban sebebi olması biraz garip bence.
Yanlış hatırlamıyorsam oyun dosyalarını değiştirdiğimiz için VAC yenilebiliyordu. Bende tam bilmiyorum. Zamanında birisi bana söylemişti. Ne kadar doğru orası muamma.

Soruyu biraz değiştireyim o zaman. CS 2'de gerçekten beğendiğiniz eldiven, bıçak kombinasyonu falan var mı? Ya da sevdiğiniz bir silah skini. Modu bulurum bir yerden

Yanlış hatırlamıyorsam oyun dosyalarını değiştirdiğimiz için VAC yenilebiliyordu. Bende tam bilmiyorum. Zamanında birisi bana söylemişti. Ne kadar doğru orası muamma.
Bilmiyorum hocam ama pek online sunucuda kalmadı zaten botlarla oynuyorum çoğunlukla, başıma bir şey gelmiyor

Bir sıkıntı olmaz, çoğu sunucu kendi skin sistemini kullandığı için yüklenmiş olan skin pack çoğunda gözükmez bile.

Bir sıkıntı olmaz, çoğu sunucu kendi skin sistemini kullandığı için yüklenmiş olan skin pack çoğunda gözükmez bile.
Zaten bizim yüklediğimiz skin pack sadece bizde gözükmüyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı