Tam bilmiyorum ama 4 aydır başıma bir şey gelmedi. Bildiğim ban sebebi değil. Hem de 20 yıllık bir oyunda skinin ban sebebi olması biraz garip bence.Skin modu ban sebebi değil mi? Bilmediğimden soruyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam oyun dosyalarını değiştirdiğimiz için VAC yenilebiliyordu. Bende tam bilmiyorum. Zamanında birisi bana söylemişti. Ne kadar doğru orası muamma.Tam bilmiyorum ama 4 aydır başıma bir şey gelmedi. Bildiğim ban sebebi değil. Hem de 20 yıllık bir oyunda skinin ban sebebi olması biraz garip bence.
Bilmiyorum hocam ama pek online sunucuda kalmadı zaten botlarla oynuyorum çoğunlukla, başıma bir şey gelmiyorYanlış hatırlamıyorsam oyun dosyalarını değiştirdiğimiz için VAC yenilebiliyordu. Bende tam bilmiyorum. Zamanında birisi bana söylemişti. Ne kadar doğru orası muamma.
Bir sıkıntı olmaz, çoğu sunucu kendi skin sistemini kullandığı için yüklenmiş olan skin pack çoğunda gözükmez bile.Yanlış hatırlamıyorsam oyun dosyalarını değiştirdiğimiz için VAC yenilebiliyordu. Bende tam bilmiyorum. Zamanında birisi bana söylemişti. Ne kadar doğru orası muamma.
Zaten bizim yüklediğimiz skin pack sadece bizde gözükmüyor mu?Bir sıkıntı olmaz, çoğu sunucu kendi skin sistemini kullandığı için yüklenmiş olan skin pack çoğunda gözükmez bile.
Botlarla oynarken gözükür, topluluk sunucusunda skin ile ilgili bir plugin bulunmuyorsa aynı şekilde yine bizde gözükür.Zaten bizim yüklediğimiz skin pack sadece bizde gözükmüyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.