Onu bilmiyorum hocam inanın detayına bakmadım ama YouTube'da CS Source eşya fizikleri CS:GO'dan daha iyi. Yanlış olmasın biraz tahmin yürüteceğim sanırım Source oyun motorundan CS:GO tam olarak faydalanmıyor.
Hocam sanırım CS Source adından aldığı için fizik motorunu CS:GO'da aynı fizik motorunu kullanıp sadece fizik motorunun üstüne fazla düşmemişler. eğer CS:GO'da daha iyi fizik motoru olsaydı CS Source olmasının bir anlamı kalmazdı.
Hocam sanırım CS Source adından aldığı için fizik motorunu CS:GO'da aynı fizik motorunu kullanıp sadece fizik motorunun üstüne fazla düşmemişler. Eğer CS:GO'da daha iyi fizik motoru olsaydı CS Source olmasının bir anlamı kalmazdı.
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce CS Source satın aldım indirimde diye ve oyun çok hoşuma gitti.
Hala dopdolu serverlar var, sizce bu ne kadar devam eder?
Hala oynanır mı?
Hocam dün bir tane birden fazla mini game'li bir tane sunucuya girmiştim aşırı sarıyordu. Sunucu türk sunucusuydu ve seste konuşan kişiler gerçekten çok kaliteli adamlardı. Tahmini 16 17 yaşındalar yaptıkları espriler falan gerçekten muazzam espri anlayışı, konuşmaları, küfürü gereğinden fazla abartmamaları falan bunu gördüğümde ben bu oyuna gerçekten aşık oldum. Böyle kaliteli insanlarla arkadaş olmak isterdim ama biraz çekindim açıkçası.