CS sunucusu açmak

Cheaser

Hectopat
Merhabalar dostlar, bilgisayar terimlerinden tutun ki çoğu şeyi anlarım hatta şu anda C# öğreniyorum ve azıcık Python bilgim var lakin ben şu yaşım gereği evde boş durmaktan sıkıldım ve biraz para kazanmak istiyorum. Zamanımı daha kaliteli olaylara aktarmak istiyorum. Örneğin Counter-Strike sunucuları gibi ben de evime sunucu alsam veya veri merkezlerine belli ücretlerini ödeyip koysam nasıl açabilirim? Sunucuları 8 GB RAM'li sunucu az değil midir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bahsettiğim 8 GB ürün Dell t40.
Not: Konuyu toparlayamadığımı düşündüğümden dolayı kısa ve öz şekilde sorayım. Nasıl ben sunucu açarım? Performansı nasıl olur?

Şuan için Türkiye piyasasın da alabileceğiniz kaliteli IP adresi satan firmalar yok. Çok kötü IP adresleri barındıran hizmetler aldığınız zaman da paranız çöpe atmış olursunuz.

Son düzenleme:
Pek an

Pek anlayamadım benim istediğim cs durağı gibi kendi firmamı açmak ve bunun bütçesi tahmini kaç olur sizce
Belirtiğim gibi kendinize firma açsanız da boşuna açmış olacaksınız, TR lokasyon IP satan firmalardan bulunan ve satılan IP adresleri çok kötü, yani csduragi ve oyunyöneticisi gibi güzel IP lokasyonu satan firma bulma olanağınız çok düşük. Size satacakları IP ise 185x,37x,46x gibi saçma IP adresleri olacaktır.

Tüm hostların farklı özellikleri var, mesela CsCenter 'dan alırsanız ping diğerlerine göre daha düşük olur, başka birinden alırsan daha kolay plugin yüklersin vb. Kodlama gerek yok videoları izleyip yapabilirsin. Sunucuyu kendi cebinden ödeyip (ya da arkadaşlarınla bölüşüp) Vip alımlarından gelen parayı bölüşerek kâr sağlayabilirsiniz.

Tüm hostların farklı özellikleri var, mesela Cscenter'dan alırsanız ping diğerlerine göre daha düşük olur, başka birinden alırsan daha kolay plugin yüklersin vb. kodlama gerek yok videoları izleyip yapabilirsin. Sunucuyu kendi cebinden ödeyip (ya da arkadaşlarınla bölüşüp) VIP alımlarından gelen parayı bölüşerek kâr sağlayabilirsiniz.

Arkadaşım ben kendime firma açmak istiyorum diyorum sen bana başka firmanın sunucusundan al diyorsun lütfen oku şu konuyu.

Arkadaşım ben kendime firma açmak istiyorum diyorum sen bana başka firmanın sunucusundan al diyorsun lütfen oku şu konuyu.
Altta nasıl sunucu açarım, başlıkta cs sunucusu yazmışsın. Başlığa "CS Sunucu Firması Açmak" yazabilirsin. Onun için 8 GB'lik Bilgisayarın yetmez. Tüm türkiyeye hosting yaptıkları için sağlam bir bilgisayar lazım. Üstüne senin hostinginde olacakları için pinginin az olması lazım. Hosting a Local (Listen) Server for Valve Games - Steam Support

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı