HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 30 Temmuz 2021 #1 CS:GO'dan VAC yedim 4 ay önce CS'ye geri başlamak istiyorum CS için yeni hesap açsam oradan oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
CS:GO'dan VAC yedim 4 ay önce CS'ye geri başlamak istiyorum CS için yeni hesap açsam oradan oynayabilir miyim?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 HALED BİN VELİD dedi: CS:GO'dan VAC yedim 4 ay önce CS'ye geri başlamak istiyorum CS için yeni hesap açsam oradan oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız. Artı 0 Eksi
HALED BİN VELİD dedi: CS:GO'dan VAC yedim 4 ay önce CS'ye geri başlamak istiyorum CS için yeni hesap açsam oradan oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Temmuz 2021 #3 Yeni hesap açıp oynarsın. Umarım bu kez temiz oynarsın. Yeni hesapta da oyunu satın alıp prime olsan da madalyasız ve 0 saatle falan karşına gelecek oyuncuların çoğu da temiz olmaz. Artı 0 Eksi
Yeni hesap açıp oynarsın. Umarım bu kez temiz oynarsın. Yeni hesapta da oyunu satın alıp prime olsan da madalyasız ve 0 saatle falan karşına gelecek oyuncuların çoğu da temiz olmaz.
Mertshn06 Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 66 30 Temmuz 2021 #4 HALED BİN VELİD dedi: CS:GO'dan VAC yedim 4 ay önce CS'ye geri başlamak istiyorum CS için yeni hesap açsam oradan oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Benim teki arkadaşımda VAC ban yemiş idi (hile kullanmıştı) sonra yeni hesap açtı ve CS:GO oynaya biliyor. Artı 0 Eksi
HALED BİN VELİD dedi: CS:GO'dan VAC yedim 4 ay önce CS'ye geri başlamak istiyorum CS için yeni hesap açsam oradan oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Benim teki arkadaşımda VAC ban yemiş idi (hile kullanmıştı) sonra yeni hesap açtı ve CS:GO oynaya biliyor.