Vali CS oynamıyorum da LoL oynarsak olur.
Lol'e başlamak erken ölüm sebebiLoL cok oynamadim ogretirim dersen kanser olmama engel olursan denerim oynamayi.
Hocam oyun oynadığınız sırada böyle flame olmayan, sakince ortamı yatıştıran, adaplı konuşan, rica eden, teşekkür eden kişiler bulduğunuzda arkadaşlık isteği gönderin. Böyle böyle WhatsApp'tan bana yazıp abi takım hazır gelmiyor musun diye soranlar bile olmaya başladı. Zamanla arkadaş listenizi sadece böyle kişilerle doldurdukça ondan ona derken çoğalarak büyüyor o liste.
Herkes aynı zamanda müsait olamıyor maalesef. O nedenle arkadaş listesi büyüdükçe o bahsettiğin takım kombinasyonları daha muhtemel oluyor. Ben de ara ara o durumu yaşıyorum.Dediğinde bir tane bile eksik yok sağdan soldan tek oyunluk insanları ekliyorum sürekli duyduğum laf "bizim bir arkadaş var ona yazayım geliyor mu" diye bu lafı duymaktan bıktım şöyle 4 5 tane arkadas olsa birbirimizle sohbet etsek birlikte keyif alarak oynasak çok guzel olurda toksik insan çok fazla gına geldı.
Herkes aynı zamanda müsait olamıyor maalesef. O nedenle arkadaş listesi büyüdükçe o bahsettiğin takım kombinasyonları daha muhtemel oluyor. Ben de ara ara o durumu yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.