CS ve Valorant gibi FPS oyunları için oyun arkadaşı

• Konuyu başlatan 1xcs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 498

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Başta CS ve Valorant olamak uzere çeşitli oyunlar için arkadaş arıyorum, rankım Gold plat arası. CS Premier'de 6-7 arasında. Ve yas araligi olarak 21 yas ustu olursa guzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun oynadığınız sırada böyle flame olmayan, sakince ortamı yatıştıran, adaplı konuşan, rica eden, teşekkür eden kişiler bulduğunuzda arkadaşlık isteği gönderin. Böyle böyle Whatsapp'tan bana yazıp abi takım hazır gelmiyor musun diye soranlar bile olmaya başladı. Zamanla arkadaş listenizi sadece böyle kişilerle doldurdukça ondan ona derken çoğalarak büyüyor o liste.

Hocam oyun oynadığınız sırada böyle flame olmayan, sakince ortamı yatıştıran, adaplı konuşan, rica eden, teşekkür eden kişiler bulduğunuzda arkadaşlık isteği gönderin. Böyle böyle WhatsApp'tan bana yazıp abi takım hazır gelmiyor musun diye soranlar bile olmaya başladı. Zamanla arkadaş listenizi sadece böyle kişilerle doldurdukça ondan ona derken çoğalarak büyüyor o liste.

Dediğinde bir tane bile eksik yok sağdan soldan tek oyunluk insanları ekliyorum sürekli duyduğum laf "bizim bir arkadaş var ona yazayım geliyor mu" diye bu lafı duymaktan bıktım şöyle 4 5 tane arkadas olsa birbirimizle sohbet etsek birlikte keyif alarak oynasak çok guzel olurda toksik insan çok fazla gına geldı.

Ömürlük Duo varsa beklerim tanışıp birlikte oyunlar oynayalım arkadaş olalım sohbet edelım.

Dediğinde bir tane bile eksik yok sağdan soldan tek oyunluk insanları ekliyorum sürekli duyduğum laf "bizim bir arkadaş var ona yazayım geliyor mu" diye bu lafı duymaktan bıktım şöyle 4 5 tane arkadas olsa birbirimizle sohbet etsek birlikte keyif alarak oynasak çok guzel olurda toksik insan çok fazla gına geldı.
Herkes aynı zamanda müsait olamıyor maalesef. O nedenle arkadaş listesi büyüdükçe o bahsettiğin takım kombinasyonları daha muhtemel oluyor. Ben de ara ara o durumu yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı