CS1.6'da FPS'in düşük olması

30 senelik olacak oyun illa sağından solundan bir arıza çıkartır. Ayrıca 1.6 oynayan mı kaldı?
Dostum yanlış bilgi vermeyin cidden ben giriyorum kaçak oyun yöneticisinden indiriyorum sunucular full adam dolu hatta herkes mod yükleyip oynuyor hem ben robloxtan bile daha çok seviyorum eski olmasına rağmen hala güzel hem arıza çıkarmıyor 2 gb ramla 70 fps oynuyorum.

Hala tezatlık yaşıyorsunuz. Eski sistemlerde daha iyi performans verecek tabii.
Hocam öyle birşey yok ki? Youtube de sistemi 16 gb ram ekran kartı ve işlemcisi bile güçlü olan oyuncular 400 fps oynuyor.

Dostum yanlış bilgi vermeyin cidden ben giriyorum kaçak oyun yöneticisinden indiriyorum sunucular full adam dolu hatta herkes mod yükleyip oynuyor hem ben robloxtan bile daha çok seviyorum eski olmasına rağmen hala güzel hem arıza çıkarmıyor 2 gb ramla 70 fps oynuyorum.
Yani 70 FPS yüksek mi şimdi onu anlamadım.

Dostum yanlış bilgi vermeyin cidden ben giriyorum kaçak oyun yöneticisinden indiriyorum sunucular full adam dolu hatta herkes mod yükleyip oynuyor hem ben Roblox'tan bile daha çok seviyorum eski olmasına rağmen hala güzel hem arıza çıkarmıyor 2 GB RAM'la 70 FPS oynuyorum.

Hocam öyle bir şey yok ki? YouTube'da sistemi 16 GB RAM ekran kartı ve işlemcisi bile güçlü olan oyuncular 400 FPS oynuyor.

Senin oynama sebebin bilgisayarının başka oyun kaldırmaması. 2 GB RAM'le anca onu oynarsın zaten. Yeni bir PC alsan yüzüne bakar mısın bir daha?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sistemle bile yer yer 400'e düşüyor. Burada anlatılmak istenen şey güncel teknolojiye uyum sağlamadığı o sebeple eski sistemlerde daha iyi FPS vermesi çok normal.

Senin oynama sebebin bilgisayarının başka oyun kaldırmaması. 2 GB RAM'le anca onu oynarsın zaten. Yeni bir PC alsan yüzüne bakar mısın bir daha?
Kardeşim minecraftı 45 fps oynuyorum. Ve among usta var 60 fps açıyor ama hala cs 1.6 oynuyorum. Hem benim niye oynadığımı bilmeden konuşmasan?

Eski PC'mde 70 FPS alıyordum, şimdi yeni PC ile 350-400 FPS alıyorum.
Hocam benim bütçem yok diye ve sadece cs 1.6 minecraft,roblox oynuyorum diye bu oyunları kaldıran 2.el leptop aldım ve hala kullanıyorum.

Among Us gibi bir oyunu 60 FPS oynamak bu devirde zor hakikaten.
Hocam benim 2 gb ramlı telefonum among usu kaldırmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı