CS2 1 yıla yakın verilen Overwatch banı için ne yapılabilir?

acantha

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS2 1 yıla yakın bir süre önce Overwatch banı yedim. Oyuna girdiğimde yukarıda "Overwatch tarafından suçlu bulundu - oldukça hatalı" yazıyor. Asla hile yapmadım zaten hile yapsam VAC bana dönüşürdü. Neden ban yediğimi halada bilmiyorum Steam destek de yardımcı olmuyor, yardımcı olabilecek bir şeyler biliyorsanız yazın.

20250712214821_1.jpg

Kral neye baktında hile damgası vuruyorsun direk?
FACEIT 3 levelsin, Premier 3K başlayıp 25K'ye kadar çıkıyorsun ve maçlarda 40-45 vurduğun maçlar var. Benim için yeterli. Ayrıca gösterilen son maçlarının çoğununda takımından veya karşıdan birileri VAC ban yemiş, bu da bir gösterge. Geçenlerde de böyle bir arkadaş vardı hesabı silip kayboldu siteden.

Arkadaşlar hile açmadım lütfen hile açmışsın diyerek boş mesajlar atmayın. Siz değil ben biliyorum hile açmadığımı, sadece yardımcı olabilecek mesajlar yazın lütfen

Arkadaşlar hile açmadım lütfen hile açmışsın diyerek boş mesajlar atmayın. Siz değil ben biliyorum hile açmadığımı, sadece yardımcı olabilecek mesajlar yazın lütfen
Kendini kandırmaya devam et dostum sana kimse yardımcı olamayacak. Öncelikle söylediğim şeye cevap verebilirsin mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı