CS2 1280x960 çözünürlükte 60 Hz sorunu

WUSSİ

Femtopat
Daha fazla  
165 Hz monitörde oyuna girdiğimde 1280x960 da 60 Hz'ye düşüyor, normalde böyle bir şey yoktu anlamsızca oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
165 Hz monitörde oyuna girdiğimde 1280x960 da 60 Hz'ye düşüyor, normalde böyle bir şey yoktu anlamsızca oldu.
Tam ekran penceresiz veya pencereli görünüme alın. Daha sonra tekrar tam ekran yapın. Olmaz ise çözünürlük değiştirip deneyin. Daha sonra tekrar 1280x960 dönmeyi deneyin. Kurcalayın yani ayarları.

Tam ekran penceresiz veya pencereli görünüme alın. Daha sonra tekrar tam ekran yapın. Olmaz ise çözünürlük değiştirip deneyin. Daha sonra tekrar 1280x960 dönmeyi deneyin. Kurcalayın yani ayarları.

Aynısını denedim 165 oldu ancak 60 Hz hissiyatı verdi bir yayıncıyı izlerken NVIDIA güncellemesi yapan 2 kişide de aynı sorun var çok yüksek ihtimal NVIDIA kaynaklı bir problem NVIDIA'nın kendi uygulamasından da aynı oyun çözünürlüğünü yaptığımda 60 Hz gösteriyor.

Son düzenleme:
aynısını denedim 165 oldu ancak 60 hz hissiyatı verdi bir yayıncıyı izlerken nvidia güncellemesi yapan 2 kişide de aynı sorun var çok yüksek ihtimal nvidia kaynaklı bir problem nvidianın kendi uygulamasından da aynı oyun çözünürlüğünü yaptığımda 60 hz gösteriyor
Nvidia kaynaklı olduğunu sanmmıyorum. Bende işe yarıyordu bu yontem.

NVIDIA kaynaklı olduğunu sanmmıyorum. Bende işe yarıyordu bu yontem.

Sorun bende de düzeldi. Onu yapınca ancak hissiyat olarak halen 60 Hz ve oyunu kapa aç yaptığımda 60 Hz'ye geri düşüyor. NVIDIA kaynaklı olduğunu düşünme sebebim güncellemeden sonra oldu ondan öncesinde bir şey yoktu. Oyundan çıktım güncelleme geldiğini görüp yaptım. 30-40 dakika sonra tekrar oyuna girdim ve bu problemi yaşadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı şey bugün bana da oldu NVIDIA son çıkan 560.70 güncellemesinden sonra çıktı bu sorun bende 60 ve 75Hz dışında bir şey yok bazen pencereli vs yapıyorum tam diyorum 180Hz geldi kaydet tıklıyorum tekrar ayarlara girince 75Hz yapıyor kendini artı olarak direkt sistem siyah ekran veriyor bu ayarları kaydete basınca sonra geliyor direkt sistem siyah ekran.

Aynı şey bugün bana da oldu NVIDIA son çıkan 560.70 güncellemesinden sonra çıktı bu sorun bende 60 ve 75Hz dışında bir şey yok bazen pencereli vs yapıyorum tam diyorum 180Hz geldi kaydet tıklıyorum tekrar ayarlara girince 75Hz yapıyor kendini artı olarak direkt sistem siyah ekran veriyor bu ayarları kaydete basınca sonra geliyor direkt sistem siyah ekran.

Galiba güncellemeyi geri alabiliyoruz (eski sürümü tekrar kurabiliyoruz) ancak nasıl oldunu bilmediğimden pek kurcalamak istemedim en kısa zamanda tekrar bir güncelleme getirirler diye bekliyorum.

Galiba güncellemeyi geri alabiliyoruz (eski sürümü tekrar kurabiliyoruz) ancak nasıl oldunu bilmediğimden pek kurcalamak istemedim en kısa zamanda tekrar bir güncelleme getirirler diye bekliyorum.

Bir forumda daha gördüm o da güncellemeden sonra yaşamış vallahi saçmalık ya.

Evet, dün ben de nvidia driverini güncelledim ve tekrar oyuna girdim ekranım 1280x960 4:3 de 280hz kullanamıyorum. Halen devam ediyor sorun. Yüksek ihtimalle driverle alakalı bir sorun var. Umarım en kısa zamanda çözülür. Denilen ayarları da yaptım tam ekran pencereliye falan da alıyorum ilk düzeliyor sonra tekrar bozuluyor kesinlikle driverin bi sorunu olduğunu düşünüyorum.

Evet, dün ben de NVIDIA driverini güncelledim ve tekrar oyuna girdim ekranım 1280x960 4:3 de 280Hz kullanamıyorum. Halen devam ediyor sorun. Yüksek ihtimalle driverle alakalı bir sorun var. Umarım en kısa zamanda çözülür. Denilen ayarları da yaptım tam ekran pencereliye falan da alıyorum ilk düzeliyor sonra tekrar bozuluyor kesinlikle driverin bir sorunu olduğunu düşünüyorum.

DDU ile driveri silip eski sürüme döndüm sorun ortadan kalktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı