CS2 16k elo zor mu?

Berk4yv

Centipat
Daha fazla  
Merhaba CS:GO geçmişim hiç olmamasına rağmen CS2 de rankımı 10k ya attı ve kısa sürede 16k ya çıktım, CS geçmişi olan arkadaşlarım şaşırıyor onlar 13K'den çıkamıyor. 16k zor mu sizce CS:GO rank karşılığı nedir? 16k ya hiç uğraşmadan çıktım :D her maçmin 20 25 vuruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önemli olan maçın içi siz iyi oynuyor olabilirsiniz ki yeni başladığınız için rapor yememişsinizdir büyük ihtimal arkadaşlarınız rapor yediyse onları oyun kötü takım arkadaşlarının yanına atıyor da olabilir.

Hocam önemli olan maçın içi siz iyi oynuyor olabilirsiniz ki yeni başladığınız için rapor yememişsinizdir büyük ihtimal arkadaşlarınız rapor yediyse onları oyun kötü takım arkadaşlarının yanına atıyor da olabilir.
20k geliyor maçlarıma ve +600 veriyor
Zor değil, ben 10k rakiplerim 16k geliyor şu sıra, çok zorlanmıyorum, biraz takımdakilerin iyi olması lazım.

Seçkinim var ama daha 1 kere bile bu yeni gelen seçkin rekabetçi kısmından girmedim oyuna. Dust 2'yi oraya koymuyorlarsa orası beni ilgilendirmez yani klasik Dust 2 rekabetçi giriyorum. Çoğu Global şu an gümüşte zaten :D Benim gibi arkadaşsız oyuna girip yani rastgele maçlara giren kişilerin rank atlaması kolay değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı