CS2 61 dolar skin önerisi

Asiimov ve kurşunlu vitray aldım. Haricinde 12 dolar kaldı sizce biriktirip

AK-47 | kafadan vuruş​

Mu alsam yoksa şu an.

USP-S | çene kıran​

Mı alsam?

Az aşınmış 0.07 float değerine sahip Anubis'in lejyonu da var onu da alabilirim bu 3'ü arasında öneri sunar mısınız?

Asiimov ve kurşunlu vitray aldım. Haricinde 12 dolar kaldı sizce biriktirip.

AK-47 | kafadan vuruş​

Mu alsam yoksa şu an.

USP-S | çene kıran​

Mı alsam?

Az aşınmış 0.07 float değerine sahip Anubis'in lejyonu da var onu da alabilirim bu 3'ü arasında öneri sunar mısınız?

USP al.

Emin miyiz? Alıyorum o zaman.

Veyahut AWP yönünde değerlendirebilir miyiz bu 12 doları? Görünüş yönünden ve float değeri yönünden USP'den daha mantıklı alınabilecek bir şey var mı?

Olabilir AWP chromatic aberration
MW bakabilirsiniz gayet güzel bir skin veya.

Klasik atheris MW bakın bence.

Olabilir AWP chromatic aberration.
MW bakabilirsiniz gayet güzel bir skin veya.

Klasik atheris MW bakın bence.

Phobos, ölüm ve atheris skinlerinin arasında kaldım. Phobos skininin stat trak fabrikadan yeni çıkmış hali 11 dolara satılıyor gözüme de hoş geldi. Ne dersiniz alınır mı?

Asiimov çek field tested, M4A1s kabus field tested ve USP s çene kırana da yetmezse 5 dolar falan yatırırsın en kötü.

Asiimov aldım haricinde M4A1s kurşunlu vitray aldım ve son olarak USP düşünüyordum ama AWP mortis daha çekici geldi onu alırım gelecek ay da USP çene kıran alırım. Teşekkürler.

Asiimov aldım haricinde M4A1s kurşunlu vitray aldım ve son olarak USP düşünüyordum ama AWP mortis daha çekici geldi onu aldım gelecek ay da USP çene kıran alırım. Teşekkürler.
Mortis almaktan vazgeçip renk dalgaları aldım çok daha iyi görünüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı