Çözüldü CS2 açarken DX11 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jipple

Centipat
Bu sorun ne neden kaynaklandı bilmiyorum ama Discord'da arkadaşımla konuşurken oyunu açtım ve oyunu yan ekrana attı. Bende bug oldu diye oyun içinden görüntü ayarlarına girip oyunun hala 2. monitörde olduğunu gördüm ve 1. monitöre alıp tekrar 2. monitöre almak istedim. Fakat 1. monitöre aldıktan sonra oyundan attı ve tekrar girmek istediğimde bu sorunla karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-29 232227.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-29 232227.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
Çözüm
Kurdum şu an NVIDIA App üzerinden yeniden başlatmamı istedi onu yapıyorum.

Dediğiniz her şeyi yaptım yeniden başlattım ve oyunu başlattığımda aynı sorun ile karşılaştım maalesef işe yaramamış.

Steam klasöründen userdatayı bulup şu yolu takip et - ID yazacak - 730 - local - CFG.

CFG içindeki her şeyi sil tekrar aç oyunu bakalım.
Kurdum şu an NVIDIA App üzerinden yeniden başlatmamı istedi onu yapıyorum.

Dediğiniz her şeyi yaptım yeniden başlattım ve oyunu başlattığımda aynı sorun ile karşılaştım maalesef işe yaramamış.

Steam klasöründen userdatayı bulup şu yolu takip et - ID yazacak - 730 - local - CFG.

CFG içindeki her şeyi sil tekrar aç oyunu bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3 tane farklı dosya yani 3 tane ayrı Steam hesabı ile giriş yapmışsınız daha önce bütün hesaplara aynı şeyi uygular bir sorun olmaz.

denediniz mi

Anladım hocam demek istediğiniz şeyi hepsinde aynı şeyi yapacağım yarın. Şu an kapattım bilgisayarı saatte geç oldu çok teşekkür ediyorum size bu saate kadar yardımcı olduğunuz için yarın deneyip sonucunu sizinle paylaşacağım.

3 tane farklı dosya yani 3 tane ayrı Steam hesabı ile giriş yapmışsınız daha önce bütün hesaplara aynı şeyi uygular bir sorun olmaz.

Denediniz mi?

Dediğiniz şeyleri uyguladım CFG klasöründeki her şeyi sildim ve işe yaradı. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı