Yavuz_Çetin
Gigapat
Daha fazla
Neredeyse aynı oyunun grafik geliştirmesi gibi sadece anticheat getirirler seçkin olmayanlarda hilesiz oynayabilir ama rank atlayamayız veya case alamayız.
Hocam düzeltiyim, 8 yıldır Source 2 oyun motorunu yapıyorlardı. 2 yılda zaten CS2 yapıldı daha doğrusu Alyx'den sonra çalışılmaya başlandı.Ya arkadaşlar iki saattir tartışmaları okuyorum CS'ye en fazla gelecebilecek güncelleme bu zaten ve Uber süper bir güncelleme de değil. Anlamadığım bu güncellemeyi yeni oyun mükemmel güncelleme oha en iyi oyun CS diye söylüyorsunuz? Neyi büyütüyorsunuz yani 8 yıldır geliştiriliyor diyorlar bunu yapmak 8 yıl mı sürer ne yapmışlar yani 2 yıllık güncelleme Max.
Hocam düzeltiyim, 8 yıldır Source 2 oyun motorunu yapıyorlardı. 2 yılda zaten CS2 yapıldı daha doğrusu Alyx'den sonra çalışılmaya başlandı.
Ne kadar oynandığının önemi yok yoldan birini çevirip sorun hilecileri anlatır size. Sigarada kötü ama içiyoruz. Eee ne oluyor peki sigara mükemmel mi oldu şimdi ? Adamlar alışmış girip oynuyor. Metin2 de aynı. Para tuzağı bir oyun emek verenle para veren bir olmuyor mesela ama oynayanı çok tamamen alışkanlık ve ortam. Cs nin çok oynanmasının nedeni steamde olması cs şuan başka bir firma tarafından yapılmış olsaydı başka bir clientte olsaydı böyle oynanmazdı. Oyun çöp. Yeni teknolojiye uygun değil. Call of duty ile battlefieldde espor oyunu. Kalk turnuvasını yap e spora dönüşüyor. Sen recoil yapıyorsun diye recoil sistemi mantıklı olmuyor. Gerçek hayatta öyle bir sekme yok. Yere sıkıyorsun adam headshot yiyor. Zamanında fizikleri becerememişler oyun mekaniğine dönüşmüş bunlar bariz belli. Abartılacak bir şey yok diyorum ben. Abartılacak en son oyun cs . Hem grafik hem fizik hem efekt bakımından. 8 yılda motor yapılmaz. 8 yılda unreal engine 5 çıktı. Bide dönün source 2 ye bakın leş. Alyxin grafikleri normal abartılı değil. Hala çizgifilm gibi görünüyor realistic değil. Unity bile sourceden daha iyidir. Rekor falan kırdığı yok valorant daha çok oynanıyor gidin bakın. Şamarı çaktı cs ye bu bir gerçek. Pubg de zamanında çaktı şamarı. Cs sadece nostaljiden dolayı oynanıyor. İyi olduğundan değil.Oyun yapıyor olman falan gayet güzel şeyler. Diğer oyun motorunu beğenmiyorsun buna da tamam. Ama boş boş aşağılamaya ne gerek var anlamadım. İlla bir şeylere bu kadar taraftar olup diğerini aşağılık göstermeye gerek yok. CS:GO denilen oyun sürekli anlık oyuncu rekoru kıran bir oyun. Senin oynadığın seviye bayağı düşük belli o zaten. Mm de çok hile vardı şu anda eskiye göre çok azaldı. Ki CS'yi hakkıyla oynayan insanlar mm değil FACEIT oynar. FACEIT de 10 level olan biri olarak söylüyorum. Oyunda bir sürü taktik var yani bir oyunu beğenmeyebilirsin ama böyle aşağılamak çok boş. Oyun e-spor oyunu. Yüksek seviyede oynayan bir sürü Pro oyuncu var adamlar bu işten para kazanıyor. Recoil saçma diyosun ben gayet iyi recoil yapabiliyorum? Saçma olan ne anlamadım. Call of Duty değil ki bu. Ne bekliyorsunuz. Silahların kendine özgü hareketleri var becerikli olan bunu iyi yapar. Sen sabaha kadar oyun leş iki ay sonra kimse oynamayacak de. Öyle olmuyor o işler. Gecenin 2'sinde FACEIT'te bir dakikadan kısa sürede maç buluyor. O anda 1000-1300 kişi maç aratıyor. FACEIT şeffaf olduğu için gözüküyor rakamlar. Yani motoru kötü bilmem nesi kötü hilesi falan ne olursa olsun milyonlar oynuyor. Ha ama gidip mm oynayıp FACEIT hiç girmeyen biri zaten seviyesi bellidir. Ben mm de çok oynardım son iki yılda Prime hesaplarda hile sayısı eskiye göre çok azaldı. Oyunu gerçek anlamda sevip Pro seviyesinde veya ona yakın seviyede günde düzenli olarak 5-6 saak4 oynayan bir sürü insan var. Sizde umarım kendi oyunumuzda başarılı olursunuz. Ama CS çöp deyince çocukken internet Kafe'de oynayıp hala oynayan çok kişi var. Gönülden bağlı bir sürü insan var. Sabaha kadar CS çöp deseniz de boş. Çünkü bu konuda karar verecek kişi siz değilsiniz. Bu oyun CS2 çıkmadan rekor kıran bir oyundu şimdi oyuncu sayısı iyice artar. Ki artmasa bile mevcut oyuncu sayısı gayet yeterli. CS hiç güncelleme getirmese bile yılda 3-4 major yapıp milyonlarca para dağıtılıyor Pro oyunculara. Şunu da söylemem lazım ki mm oyuncu sayısı çok azaldı. Türkiye'de birçok oyuncu Valorant'a geçti ama CS'yi FACEIT'ten oynayanlar devam ediyor. Mm de global olan kişi FACEIT'te 7 level ayarında oluyor. Yani FACEIT çok daha zor gerçekten CS'yi sevmeyen ve sürekli oynamayan kişiler için uygun değil.
8 yılda gta 6 çıkıyor. Millet 1 yılda remake yapıyor oyunlarına. Bu adamda diyor 2 yılda cs 2 yapıldı. He ya aynenHocam düzeltiyim, 8 yıldır Source 2 oyun motorunu yapıyorlardı. 2 yılda zaten CS2 yapıldı daha doğrusu Alyx'den sonra çalışılmaya başlandı.
Adam bir sürü şey yazmış hala bunu nasıl diyorsunuz anlamıyorum. Oyun motoru değişti cs oynayan csyi seven herkesin
Tek bir kişi mi ? Kim diyor tek olduğumu?Tek bi kişi sevmedi diye kötü olabiliyor yani, ne güzel mantık. Gerçekler de oyunun kötü olmadığını gösteriyor da hadi neyse
Oyunun olumsuz yorumlarına bak hile kaynıyor oyun. Valve daha fazla para kazanmak için oyunu paralı yapıyor. Adam zaten 1000 tl lik hile kullanıyor 200 tl daha verip oyunu satın alamaz mı ? Para için yapılmış oyunYa kardeşim, UE4-5 grafik ve ortam açısında üstüne olmayan bir oyun motoru evet ama Source 2 nasıl yetersiz kalıyor açıklar mısın? Fizik üstüne Source 2'den şu anda başka bir oyun motoru yok, ki zaten bu tür fizik ve simulasyonlara sahip olan bir Alyx bir de şimdi yeni çıkıcak olan CS2 var. Arkadaşa da sordum bana Alyx'in o şişe shader'lerinin aynısını yapsın. Hatta yapan birini gösterin diyim tamam haklısın. Ama o şişeyi sallayınca köpürmesi gaz baloncukları ve sayre bunlar UE5'de yapılamıyor. En azından benim baktığım kadarı ile yapan olmamış şu ana kadar. Ben oyun görselliğine bakmam, oyunun fiziğe verdiği tepki önemlidir benim için.
Hocam CS2 neden 8 yilda ciksin aciklar misin? Daha dogrusu neden bu adamlar CS oncesi Alyx'i yapsinlar ki? VR cikardilar eee? Koskoca Valve bu oyun cikarmasa da satmayacakmiydi?Ne kadar oynandığının önemi yok yoldan birini çevirip sorun hilecileri anlatır size. Sigarada kötü ama içiyoruz. Eee ne oluyor peki sigara mükemmel mi oldu şimdi ? Adamlar alışmış girip oynuyor. Metin2 de aynı. Para tuzağı bir oyun emek verenle para veren bir olmuyor mesela ama oynayanı çok tamamen alışkanlık ve ortam. Cs nin çok oynanmasının nedeni steamde olması cs şuan başka bir firma tarafından yapılmış olsaydı başka bir clientte olsaydı böyle oynanmazdı. Oyun çöp. Yeni teknolojiye uygun değil. Call of duty ile battlefieldde espor oyunu. Kalk turnuvasını yap e spora dönüşüyor. Sen recoil yapıyorsun diye recoil sistemi mantıklı olmuyor. Gerçek hayatta öyle bir sekme yok. Yere sıkıyorsun adam headshot yiyor. Zamanında fizikleri becerememişler oyun mekaniğine dönüşmüş bunlar bariz belli. Abartılacak bir şey yok diyorum ben. Abartılacak en son oyun cs . Hem grafik hem fizik hem efekt bakımından. 8 yılda motor yapılmaz. 8 yılda unreal engine 5 çıktı. Bide dönün source 2 ye bakın leş. Alyxin grafikleri normal abartılı değil. Hala çizgifilm gibi görünüyor realistic değil. Unity bile sourceden daha iyidir. Rekor falan kırdığı yok valorant daha çok oynanıyor gidin bakın. Şamarı çaktı cs ye bu bir gerçek. Pubg de zamanında çaktı şamarı. Cs sadece nostaljiden dolayı oynanıyor. İyi olduğundan değil.
8 yılda gta 6 çıkıyor. Millet 1 yılda remake yapıyor oyunlarına. Bu adamda diyor 2 yılda cs 2 yapıldı. He ya aynen
Tek bir kişi mi ? Kim diyor tek olduğumu?
Oyunun olumsuz yorumlarına bak hile kaynıyor oyun. Valve daha fazla para kazanmak için oyunu paralı yapıyor. Adam zaten 1000 tl lik hile kullanıyor 200 tl daha verip oyunu satın alamaz mı ? Para için yapılmış oyun
Sabahlara kadar çöp desen de çöp olmuyor. Sana göre çöp. Asıl çöp olan senin bu saçma sapan bakış açın. Metin2 de hala oynanıyor diyorsun. Kime ne isteyen istediğini oynar. Kim neyi seviyorsa oynar. Bana göre cs muazzam. Recoilinin mantığı yok diyorsun nasıl yok? Ayağına sıkınca kafaya gitmiyor kendine özgü bir geri tepme stili var. Cs düşmanı kesilmişsin başımıza. Kendi oyununa odaklan sen en iyisi. Senin oyununa birileri çöp dese nasıl hissedersin onu düşün ona göre yaz veya hiç yazma hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. Cs çöp cs çöp. He çöp ya aynen. Sen karar merciisin doğru.Ne kadar oynandığının önemi yok yoldan birini çevirip sorun hilecileri anlatır size. Sigarada kötü ama içiyoruz. Eee ne oluyor peki sigara mükemmel mi oldu şimdi ? Adamlar alışmış girip oynuyor. Metin2 de aynı. Para tuzağı bir oyun emek verenle para veren bir olmuyor mesela ama oynayanı çok tamamen alışkanlık ve ortam. Cs nin çok oynanmasının nedeni steamde olması cs şuan başka bir firma tarafından yapılmış olsaydı başka bir clientte olsaydı böyle oynanmazdı. Oyun çöp. Yeni teknolojiye uygun değil. Call of duty ile battlefieldde espor oyunu. Kalk turnuvasını yap e spora dönüşüyor. Sen recoil yapıyorsun diye recoil sistemi mantıklı olmuyor. Gerçek hayatta öyle bir sekme yok. Yere sıkıyorsun adam headshot yiyor. Zamanında fizikleri becerememişler oyun mekaniğine dönüşmüş bunlar bariz belli. Abartılacak bir şey yok diyorum ben. Abartılacak en son oyun cs . Hem grafik hem fizik hem efekt bakımından. 8 yılda motor yapılmaz. 8 yılda unreal engine 5 çıktı. Bide dönün source 2 ye bakın leş. Alyxin grafikleri normal abartılı değil. Hala çizgifilm gibi görünüyor realistic değil. Unity bile sourceden daha iyidir. Rekor falan kırdığı yok valorant daha çok oynanıyor gidin bakın. Şamarı çaktı cs ye bu bir gerçek. Pubg de zamanında çaktı şamarı. Cs sadece nostaljiden dolayı oynanıyor. İyi olduğundan değil.
8 yılda gta 6 çıkıyor. Millet 1 yılda remake yapıyor oyunlarına. Bu adamda diyor 2 yılda cs 2 yapıldı. He ya aynen
Tek bir kişi mi ? Kim diyor tek olduğumu?
Oyunun olumsuz yorumlarına bak hile kaynıyor oyun. Valve daha fazla para kazanmak için oyunu paralı yapıyor. Adam zaten 1000 tl lik hile kullanıyor 200 tl daha verip oyunu satın alamaz mı ? Para için yapılmış oyun
csgo kesinlikle daha iyiydi ses kasılmıyor merminin nereden geldiğini bile anlamadan ölüyorsun eski zevk yok valo mu cs mi derseniz csgo en iyisiydiYa bence yeni grafikler kötü olmuş eski grafikleri özeleyeceğiz gibime geliyor.