Hocam üzgünüm vaktim yoktu hepsini okumaya 1 -2 bakış attım evet sub tick smoke vs güzel olmuş ama grafikler gerçekçiliğini kaybetmiş çocukken standoff 2 oynardım ona benzemiş.

Hocam kesme işaretlerini doğru anlamadığınızı düşünüyorum. Ayrıca "tick muhabbeti yok" diye bir şey yok. MrMaxim adlı YT kanalı bu durumu açıklıyor. İzlemenizi öneririm. Biraz körkütük savunmuşsunuz.
Bir de VAC Live kernel bir koruma olmayacağı için Vanguard kadar iyi çalışamayacak gibi ama göreceğiz.
Not: S2 güncellemesi bana beklentimden daha iyi geldi.

Kanka eline sağlık ya çok güzel güldürdün beni LŞADFJHJLSDFH

Adamlar oyunun özünü bozmadan yapabileceği en iyi güncellemeyi yapmışlar. Ne bekliyorsunuz oyuna Fortnite modu mu gelsin inşa mı yapalım? Bir meme vardı belki görmüşsünüzdür. Dust 2 Tofaş yanlama mı gelsin ne gelsin oyuna? Oyunu gömüyosunuz ama kimse de demiyor ki şu gelebilirdi şu değişebilirdi diye. CS'nin olayı sevilme nedeni zaten oldukça sade bir deneyim, oynanış sunması ve bunu en iyi şekilde yapması. Uçmalı kaçmalı çocuk oyunu istiyorsanız gidin Valorant oynayın.

" Smoke'a bomba atınca smoke dağılıyor."

Sizin yenilik anlayışınız da buysa siz hiç girmeyin daha iyi
Ben hayatımda hiç OW oynamadım. Fakat arkadaşın yazdığına dayanarak, bir taraftaki görsel iyileştirmeleri diğer tarafta oyunun oynanışını değiştirecek, üzerine taktikler kurulacak bir yenilemeyle bir mi tutuyorsunuz?

Dediklerinizi birkez daha düşünün isterseniz

Dostum cahille sohbeti kes, başarılarının devamını dilerim ayrıca.

Dostum cahille sohbeti kes,
Hocam madem bir fikrin var yada bir bildiğin, biraz yaz da aydınlat beni. Çünkü "Max CS Fanboyu" sadece sallamaya koymuşsun, hiç bir fikrin veya düşüncen yok gibime geldi.

Hocam madem bir fikrin var yada bir bildiğin, biraz yaz da aydınlat beni. Çünkü "Max CS Fanboyu" sadece sallamaya koymuşsun, hiç bir fikrin veya düşüncen yok gibime geldi.
Arkadaş galiba max valo fanboyu kanka, umursama tamam de geç.

@Red3481 kanka seninle biraz fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Ben anlamıyorum güncellemeyi beğenmeyenleri, tam olarak ne bekliyor olabilirler bende mi bir sıkıntı var? CS'nin olayı zaten normal sade ve eğlenceli bir deneyim sunması Valorant gibi ajan majan getiremezler ki. Dust 2 de Tofaş yanlama modu falan mı bekliyorlar kanka aydınlatsana beni biraz. Hepsi gömüyor kimse de demiyor şu gelebilirdi bu böyle olabilirdi diye anlamadım ben bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…