CS2 aim iyi olmasına rağmen kötü oynamak

Yusuf ProR

Hectopat
Daha fazla  
CS2'de FACEIT Level 7'den çıkamıyorum ve bunun nedeninin doğru düzgün düşünemeden ve oyunu okuyamamamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü aim'im zaten iyi fakat aim konusunda ama bazen sanki önümde adam varken kilitleniyormuşum gibi hissediyorum ve mouse'ye çok bastırarak spray atıyorum sonra zaten aim'im bozuluyor hatta mouse bazen arkadan havaya kalkıyor bunu düzeltmem gerek bir şekilde. Nasıl daha iyileşebilirim sizce? Ve bu mouse olayını nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de FACEIT Level 7'den çıkamıyorum ve bunun nedeninin doğru düzgün düşünemeden ve oyunu okuyamamamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü aim'im zaten iyi fakat aim konusunda ama bazen sanki önümde adam varken kilitleniyormuşum gibi hissediyorum ve mouse'ye çok bastırarak spray atıyorum sonra zaten aim'im bozuluyor hatta mouse bazen arkadan havaya kalkıyor bunu düzeltmem gerek bir şekilde. Nasıl daha iyileşebilirim sizce? Ve bu mouse olayını nasıl halledebilirim?
Fazla kendinizi kasıyorsunuz, oyuna bu şekilde başladığınız için bu alışkanlık olmuş. AimLab gibi oyunlarla aim çalışmaları yapın, cs aim haritalarında yapın, olabildiğince kasmadan yapın. Mouseu havaya kaldıracak kadar sıkmanız ciddi problem, hem sinir sisteminizi hem kaslarınızı gereğinden fazla yorarsınız.

Oyun zekası için cs turnuvalarını izleyip analiz ederek öğrenebilirsiniz. Oyuncuların oyunlarını anlattıkları videolar oluyor onları da izleyebilirsiniz yerli/yabancı.

CS2'de FACEIT level 7'den çıkamıyorum ve bunun nedeninin doğru düzgün düşünemeden ve oyunu okuyamamamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü Aim'im zaten iyi fakat aim konusunda ama bazen sanki önümde adam varken kilitleniyormuşum gibi hissediyorum ve Mouse'ye çok bastırarak spray atıyorum sonra zaten Aim'im bozuluyor hatta mouse bazen arkadan havaya kalkıyor bunu düzeltmem gerek bir şekilde. Nasıl daha iyileşebilirim sizce? Ve bu mouse olayını nasıl halledebilirim?

Reis bunun olayı mental sağlık, bi gün bilgisayarı bırak elinden hiç kullanma kafa dinle sevdiğin başka bir şeyi yap psikolojik olarak diğer gün daha rahat oynayacağın için aimin de güzel olduğu için daha iyi oynadığını fark edeceksin.

Aim kaynaklıdır, ben 0 beyinle sadece aim ile solo oynayarak 1900 eloya kadar çıkmıştım, zaten bu elolarda fazla taktik olmuyor, ateş edebilen kazanıyor, 2-3 smoke atmasını bil yeter. Bir de artık mentalden mi kaynaklı bilmiyorum ama durduk yere sersemleyip kötü oynamaya başlıyorsun oyunu 1-2 gün ara ver hiç oynama sonra aim çalışıp geri dön fark ediyor bayağı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı