Sanmıyorum AMD'den olacağını ha sizin 7700 XT nasıl bilmiyorum 500, 5000, 6000, 7000 serisi farklı çalışıyor hep NVIDIA kart kullananlarda da var yabancı veya yerli olsun forumlarda 3060-3070-4070 hatta 4090 bile hatta bu sorunun genel adı "yüksek ms" veya "micro stutter" diye geçiyor ve işlemciler am5 am4 fark etmiyor, ben her yolu denedim düzelmedi M.2 SSD'me aldım yok diğer SATA SSD'me aldım o da olmadı bir daha SATA SSD var onda da aynı durum bu tarz Online oyunları PUBG, CS, Truckers MP M.2'de kullanıyorum hatta belki 4060 geçerim ama düzeleceğine pek umut vermiyorum hatta R7 7800x3D - 7900 GRE bir sistem düşünüyorum eğer çalışırsam onda da bunu yaşarsam ne yapacağım bilemedim yüksek sistemler de bu tarz konular mevcut kafayı yerim galiba hadi bu sistemde neyse diyorum da umarım oyun problemlidir bilemedim bir CS deneyimledim başka FPS oyunu oynamam CS:GO iken çok iyiydi dediğim gibi...
Valorant mı denesem acaba bir de.
Ben yazılımsal olabilir diye de düşünüyorum format atsak düzelir belki bende çok dosya var gerçi o iş yaş uğraştırır bayağı.
M.2 SSD'm mi sorunlu dedim Windows ona kurulu olduğu için mi acaba hani diye o da sorunsuz o zaman geriye Windows 10'un kendi sıkıntısı kalıyor o da format bilemiyorum başka da çözüm en eski driver da kursan yenisini de kursan aynı.
İşlemci 55 derece bu arada cs de kart da 65 derece ilginç
BİOS mu güncellemek lazım acaba