CS2 anlık ms artışı

Daha fazla  
İyi bir sistemim olmasına ve yüksek FPS almama rağmen CS 2 death match dahil tüm rekabetçi eşleştirmelerinde anlık ms artışı alıyorum ve anlık takılmalara yol açıyor. Bunun çözümü var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• cs 2 ms .png
    cs 2 ms .png
    23,2 KB · Görüntüleme: 1.883
  • 1708335750624.png
    1708335750624.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 1.755
Paket kaybni duzeltmek icin ara bellege alma ayari sanki bi tik dizeltiyor gbi ama cok kisi olan oyunlarda o kdr ise yaramiyor gbi. Bnmde cozum bulmam lazm. Modemden Qos ayarinida yapamadim eski modemde yapabiliyordum

aynı sorun bende de var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    157,4 KB · Görüntüleme: 422
  • Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    103 KB · Görüntüleme: 427
Bi ping gelmis bide drop girmis ekran karti ms yukselmis. Bnmde ekran karti eski arada bi boyle drop giriyor MS artiyor. Msi after burnerde bakiyorm bu kdr cok MS cikmiyor. Oyundaki deger cok daha fazla. Cozum bulamadim daha
Kullandığım ekran kartının eski olduğunu düşünmüyorum, AMD Radeon RX 7700 XT Tuf Gaming.

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var.
aynı bendeki gibi r5 5500 - rx 6600 go da iken yoktu ve fps 400, 400 küsürleri görüyordu o zamanlar açık beta cs2 girmiştim hatta bu oyun mu go nun yerini alacak deyip beddua etmiştim ve alt + f4

go da düşük fps de alsan bir akıcılık vardı saçma sapan takılmalar milyonda bir olurdu isterse en kötü sisttem olsun bunda 300 de alsan akıcılık yok gibi hissiyat vermiyor

aynı bendeki gibi r5 5500 - rx 6600 go da iken yoktu ve fps 400, 400 küsürleri görüyordu o zamanlar açık beta cs2 girmiştim hatta bu oyun mu go nun yerini alacak deyip beddua etmiştim ve alt + f4

go da düşük fps de alsan bir akıcılık vardı saçma sapan takılmalar milyonda bir olurdu isterse en kötü sisttem olsun bunda 300 de alsan akıcılık yok gibi hissiyat vermiyor
Çok doğru benim de kullandığım sistem İ5 13400F, RX 7700 XT, 1TB SSD, Ama SS'de gördüğünüz gibi basit eğlence Modu oyunun da. Aldığım FPS 200-250 arasında rekabetçide de aynı şekilde 300-320 görüyorum ayarlarım Standart ayarlar yüksekte yani, düşürürsem belki FPS yükselir. Ama genel olarak durum böyle. Ayrıca benim ekran kartım AMD olduğundan sıkıntılarda cabası.

Çok doğru benim de kullandığım sistem i5 13400F, RX 7700 XT, 1TB SSD, ama SS'de gördüğünüz gibi basit eğlence modu oyunun da. Aldığım FPS 200-250 arasında rekabetçide de aynı şekilde 300-320 görüyorum ayarlarım standart ayarlar yüksekte yani, düşürürsem belki FPS yükselir. Ama genel olarak durum böyle. Ayrıca benim ekran kartım AMD olduğundan sıkıntılarda cabası.

Sanmıyorum AMD'den olacağını ha sizin 7700 XT nasıl bilmiyorum 500, 5000, 6000, 7000 serisi farklı çalışıyor hep NVIDIA kart kullananlarda da var yabancı veya yerli olsun forumlarda 3060-3070-4070 hatta 4090 bile hatta bu sorunun genel adı "yüksek ms" veya "micro stutter" diye geçiyor ve işlemciler am5 am4 fark etmiyor, ben her yolu denedim düzelmedi M.2 SSD'me aldım yok diğer SATA SSD'me aldım o da olmadı bir daha SATA SSD var onda da aynı durum bu tarz Online oyunları PUBG, CS, Truckers MP M.2'de kullanıyorum hatta belki 4060 geçerim ama düzeleceğine pek umut vermiyorum hatta R7 7800x3D - 7900 GRE bir sistem düşünüyorum eğer çalışırsam onda da bunu yaşarsam ne yapacağım bilemedim yüksek sistemler de bu tarz konular mevcut kafayı yerim galiba hadi bu sistemde neyse diyorum da umarım oyun problemlidir bilemedim bir CS deneyimledim başka FPS oyunu oynamam CS:GO iken çok iyiydi dediğim gibi...
Valorant mı denesem acaba bir de.
Ben yazılımsal olabilir diye de düşünüyorum format atsak düzelir belki bende çok dosya var gerçi o iş yaş uğraştırır bayağı.
M.2 SSD'm mi sorunlu dedim Windows ona kurulu olduğu için mi acaba hani diye o da sorunsuz o zaman geriye Windows 10'un kendi sıkıntısı kalıyor o da format bilemiyorum başka da çözüm en eski driver da kursan yenisini de kursan aynı.

Çok doğru benim de kullandığım sistem i5 13400F, RX 7700 XT, 1TB SSD, ama SS'de gördüğünüz gibi basit eğlence modu oyunun da. Aldığım FPS 200-250 arasında rekabetçide de aynı şekilde 300-320 görüyorum ayarlarım standart ayarlar yüksekte yani, düşürürsem belki FPS yükselir. Ama genel olarak durum böyle. Ayrıca benim ekran kartım AMD olduğundan sıkıntılarda cabası.
İşlemci 55 derece bu arada cs de kart da 65 derece ilginç
BİOS mu güncellemek lazım acaba

Son düzenleme:
Sanmıyorum AMD'den olacağını ha sizin 7700 XT nasıl bilmiyorum 500, 5000, 6000, 7000 serisi farklı çalışıyor hep NVIDIA kart kullananlarda da var yabancı veya yerli olsun forumlarda 3060-3070-4070 hatta 4090 bile hatta bu sorunun genel adı "yüksek ms" veya "micro stutter" diye geçiyor ve işlemciler am5 am4 fark etmiyor, ben her yolu denedim düzelmedi M.2 SSD'me aldım yok diğer SATA SSD'me aldım o da olmadı bir daha SATA SSD var onda da aynı durum bu tarz Online oyunları PUBG, CS, Truckers MP M.2'de kullanıyorum hatta belki 4060 geçerim ama düzeleceğine pek umut vermiyorum hatta R7 7800x3D - 7900 GRE bir sistem düşünüyorum eğer çalışırsam onda da bunu yaşarsam ne yapacağım bilemedim yüksek sistemler de bu tarz konular mevcut kafayı yerim galiba hadi bu sistemde neyse diyorum da umarım oyun problemlidir bilemedim bir CS deneyimledim başka FPS oyunu oynamam CS:GO iken çok iyiydi dediğim gibi...
Valorant mı denesem acaba bir de.
Ben yazılımsal olabilir diye de düşünüyorum format atsak düzelir belki bende çok dosya var gerçi o iş yaş uğraştırır bayağı.
M.2 SSD'm mi sorunlu dedim Windows ona kurulu olduğu için mi acaba hani diye o da sorunsuz o zaman geriye Windows 10'un kendi sıkıntısı kalıyor o da format bilemiyorum başka da çözüm en eski driver da kursan yenisini de kursan aynı.

İşlemci 55 derece bu arada cs de kart da 65 derece ilginç
BİOS mu güncellemek lazım acaba
Ekran kartım 3 fanlı ısı yönünden bir problemi olduğunu düşünmüyorum, zaten kendinden otomatik şekilde ayarlıyor geriye sadece tek bir etken kalıyor. Sorun ya cs2 de yada sistemin biryerin de çünkü önceden yoktu bu sorun ozaman neyden kaynaklanıyor anlamıyorum.

Dostlar bu sorun bence donanımsal veya ısınma vs ile igili değil işin yazılım kısmından çok anlamıyorum ama bu forumda onlarca konu var CS2 anlık ms artışı diye hepsine baktım. Burada da yukarıda iki mesajım vardı Mart ayı gibi ben de bu sorunu yaşıyordum. Ocak ayında 15 tatilde laptopuma sıvı metal uygulattım işlem sonrasında da kesinlikle ısınma veya başka bir problemim olmadı benim de çünkü başka hiçbir oyunda donma kasma gibi bir sorunum da yoktu. Ama lanet CS2'deki problemi bir türlü çözemeyince dedim ki uzun zamandır format atmıyorum belki sistem şişmiştir hem temizlenmiş olur hem de kendime iş çıkarırım diye temiz bir format attım. Ve formattan sonra CS2'yi kurunca baktım ki oyun düzelmiş. Yani format atın kesinlikle düzelir demiyorum ve bir oyun yüzünden komple sistem formatlanır mı o da değişir herkese göre. Benim işime yaradı ve bu sorunu yaşayanlarla paylaşmak istedim naçizane. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı