CS2 anlık ms artışı

Daha fazla  
İyi bir sistemim olmasına ve yüksek FPS almama rağmen CS 2 death match dahil tüm rekabetçi eşleştirmelerinde anlık ms artışı alıyorum ve anlık takılmalara yol açıyor. Bunun çözümü var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• cs 2 ms .png
    cs 2 ms .png
    23,2 KB · Görüntüleme: 1.883
  • 1708335750624.png
    1708335750624.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 1.755
Ekran kartım 3 fanlı ısı yönünden bir problemi olduğunu düşünmüyorum, zaten kendinden otomatik şekilde ayarlıyor geriye sadece tek bir etken kalıyor. Sorun ya cs2 de yada sistemin biryerin de çünkü önceden yoktu bu sorun ozaman neyden kaynaklanıyor anlamıyorum.
Bios güncelledim biraz daha iyi gibi sanki chipset de güncelledim ya da bugün öyle denk geldi oyun problemli olduğu kesin

Arkadaşlar merhaba Eylül 25 den itibaren bu sorunu yaşıyordum. 4.0-4.9 arası aldığım MS 1900 kadar çıkar olmuştu

Oyun dosya doğrulaması yaptım
aynı zamanda AMD 24.9.1 güncellemesi gelmişti onu yaptım
Şuan için tek yapmadığım güncelleme BİOS 3040 beta sürücüsü beta aşamasında olduğu için yapmayı tercih etmedim ( Asus A620M-E )
Az önce Eşleştirme ölüm maçında denedim ve 5.0 - 7.8 arası alıyorum.

Not : Yarın uyandığımda Rekabetçide deneyeceğim ve kesin sonuç için yeniden yazacağım
Tarih 02.10.2024 00:39

Bende de HP Victus 16 var RTX 4070 16 GB RAM i7 14700HX bende aynı sorunu yaşıyorum güncelleme ile inşallah düzelticekler hocam.

Sorunun çözümünü bulan var mı?

Bugün PC kendi kendine BIOS güncellemesi yaptı ve sorun neredeyse çözüldü. (Her şeyi denemiştim, aklınıza gelecek her şeyi, ama bir anda böyle çözüldü gibi. Arada çıkıyor ama.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı