Ç Çağın Gümüş Zeptopat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 İyi bir sistemim olmasına ve yüksek FPS almama rağmen CS 2 death match dahil tüm rekabetçi eşleştirmelerinde anlık ms artışı alıyorum ve anlık takılmalara yol açıyor. Bunun çözümü var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri cs 2 ms .png 23,2 KB · Görüntüleme: 1.883 1708335750624.png 38,1 KB · Görüntüleme: 1.755
İyi bir sistemim olmasına ve yüksek FPS almama rağmen CS 2 death match dahil tüm rekabetçi eşleştirmelerinde anlık ms artışı alıyorum ve anlık takılmalara yol açıyor. Bunun çözümü var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #31 Ekran kartı kullanımı ile alakalı olabilir mi bu arkadaşlar? Bende kart %95 kullanıyor ve takılıyor. Artı 0 Eksi
burhanuzuntarla Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #32 Yerli padawan dedi: Ekran kartı kullanımı ile alakalı olabilir mi bu arkadaşlar? Bende kart %95 kullanıyor ve takılıyor. Genişletmek için tıkla... Yerli padawan dedi: Ekran kartı kullanımı ile alakalı olabilir mi bu arkadaşlar? Bende kart %95 kullanıyor ve takılıyor. Genişletmek için tıkla... Youtubede nebi akgun abinin videosunu izle derim. %95 seviyesinde olmasi bazi yerlerde %100 yapacaktir yetistirmeyecektir buda takilma yapar. (nebi akgun online oyunlar icin fps rehberi) Artı 0 Eksi
Yerli padawan dedi: Ekran kartı kullanımı ile alakalı olabilir mi bu arkadaşlar? Bende kart %95 kullanıyor ve takılıyor. Genişletmek için tıkla... Yerli padawan dedi: Ekran kartı kullanımı ile alakalı olabilir mi bu arkadaşlar? Bende kart %95 kullanıyor ve takılıyor. Genişletmek için tıkla... Youtubede nebi akgun abinin videosunu izle derim. %95 seviyesinde olmasi bazi yerlerde %100 yapacaktir yetistirmeyecektir buda takilma yapar. (nebi akgun online oyunlar icin fps rehberi)
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #33 Net jitter büyük bir lanettir. Artı 0 Eksi
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #34 Yuuki dedi: Net jitter büyük bir lanettir. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağız peki, nedir bu ? burhanuzuntarla dedi: Youtubede nebi akgun abinin videosunu izle derim. %95 seviyesinde olmasi bazi yerlerde %100 yapacaktir yetistirmeyecektir buda takilma yapar. (nebi akgun online oyunlar icin fps rehberi) Genişletmek için tıkla... Evet gördüm sağ olun hocam. Ekran kartı almam gerek sanırım. Artı 0 Eksi
Yuuki dedi: Net jitter büyük bir lanettir. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağız peki, nedir bu ? burhanuzuntarla dedi: Youtubede nebi akgun abinin videosunu izle derim. %95 seviyesinde olmasi bazi yerlerde %100 yapacaktir yetistirmeyecektir buda takilma yapar. (nebi akgun online oyunlar icin fps rehberi) Genişletmek için tıkla... Evet gördüm sağ olun hocam. Ekran kartı almam gerek sanırım.
burhanuzuntarla Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #35 Yerli padawan dedi: Ne yapacağız peki, nedir bu ? Evet gördüm sağ olun hocam. Ekran kartı almam gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran karti kullanimini dusursene hele CS2 icin pek gerek yok ekran kartina. İslemci daha o planda Artı 0 Eksi
Yerli padawan dedi: Ne yapacağız peki, nedir bu ? Evet gördüm sağ olun hocam. Ekran kartı almam gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran karti kullanimini dusursene hele CS2 icin pek gerek yok ekran kartina. İslemci daha o planda