CS2 arkadaşlarla atölye haritasına girilmiyor

ccelalctn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımla atölye haritasına girmek istediğimizde bende açılıyor ama arkadaşım gelemiyor. Sonradan katılmak istediğinde ise oturum dolu olduğundan dolayı katılınamadı hatası veriyor. Bütün atölye haritalarında aynı hatayı veriyor.

Arkadaşımda harita yüklü, atölye kısmından aynı haritayı indiriyor ancak beraber oynayamıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık oluyor arkadaşınızında aynı atolye haritasını indirmesi lazım az önce denedik.

Dosya Ekleri

• Counter-strike 2 Screenshot 2024.06.21 - 12.09.34.18.png
    Counter-strike 2 Screenshot 2024.06.21 - 12.09.34.18.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 153
  • Counter-strike 2 Screenshot 2024.06.21 - 12.10.10.27.png
    Counter-strike 2 Screenshot 2024.06.21 - 12.10.10.27.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 159
Yakın zamanda deneyen oldu mu? Ben arkadaşımla şu an giremiyoruz

Yakın zamanda deneyen oldu mu? Ben arkadaşımla şu an giremiyoruz.

Bende CS2'ye ara verdim çok problem çıkardığından en son denediğimizde bizde girememiştik bir türlü olmuyor. Topluluk sunucularından boş olanda vs falan atıyorduk bunu örebilirim. Onun dışında bir çözüm ben bulamadım. İyi akşamlar.

Bende CS2'ye ara verdim çok problem çıkardığından en son denediğimizde bizde girememiştik bir türlü olmuyor. Topluluk sunucularından boş olanda vs falan atıyorduk bunu örebilirim. Onun dışında bir çözüm ben bulamadım. İyi akşamlar.

Teşekkürler. Şimdi kontrol ettim oyunu oynayan anlık oyuncu sayısı 1.000.000+. Hata bizde. Biz bu şekilde oyunu oynamaya devam edersek bu adamların oyunu düzenleme gibi bir niyete gireceğini sanmıyorum.

Teşekkürler. Şimdi kontrol ettim oyunu oynayan anlık oyuncu sayısı 1.000.000+. Hata bizde. Biz bu şekilde oyunu oynamaya devam edersek bu adamların oyunu düzenleme gibi bir niyete gireceğini sanmıyorum.

Gerçekten tam söylediğin gibi hata bizde. CS:GO'da hata yok denecek kadar azdı, akıciyiydi, en azından mermiler yerine gidiyordu. CS2 çıkmadan önce oo bilmem kaç trick olacak gecikme olmayacak falan filan bir sürü şey sundular gösterdiler. Hepimizi kandırdılar. Tamam kandırın hiçbir sorun yok ama çıkalı kaç yıl oldu allahınızı severseniz şu basit hatalardan kurtarın şu oyunu. Gram bir ilerleme görmedim ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı