CS2 başlamak mantıklı mı?

5 Kişi değilseniz hiç cs valo tarzı oyunlara bulaşma derim Battlefield 1 ve 6 oynanır onlar yerine. Çoluk çocuk yok en azından.
 
CSGO oynayanlar der ki Deagle ve AVP böyle değildi özellikle deagle ile sıkarken aim halay çekiyor.

Ben hiç CSGO oynamadım geçen yıl direkt CS2 başladım ve açtığım 2 konu;



Adam akıllı Türk sunucu bulmak zor 1-2 tane sağlam oyunculu oluyor eski hype kalmadı oyunda. Ben ne yapıyorum? Günde 2-3 map ölüm maçı atıp çıkıyorum zeus ve bıçak kullanarak ilk 3'e girmeye çalışıyorum falan. Oyunun öldüğünü düşünüyorum.
 
Bende hikayeli oyunları seven birisiyim. Hiç bir zaman oturupta Pubg, Fortine, Valorant veya başka bir Online popüler oyun girmedim.
Ama CS bir kültürdür. Rekabetçi atmasam da arada girer çıkarım. Her hafta kasa düşürürsen şansına da bağlı kar edersin. Denemelisin.
Oyun olarak görsellik ve mekanik tabii ki daha iyi. Fakat menü tasarımı ve seçim ekranları olarak GO'yu daha çok beğeniyordum.
Seçkin alırsan hile daha az gelir.
 
Valorant oynayıp e-girl göreceğinize müthiş ingilizce bilen rus kardeşlerimiz ile kufurleserek cs oynayın. Ne kadar iyi yönetilmese de seviyorum bu oyunu bırakılmıyor. Yoldaş saracagini düşünüyorum bir arkadasinla.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı