CS2 beta çıkalı 6 gün oldu fakat bana gelmedi

haylex

Hectopat
Merhaba internetde bir sürü makale okudum örneğin bir tanesini yazayim.
Rankınızı sonradan açarsanız 24 saat içinde verilecektir ( bu uydurma diye düşünüyorum)
Valve'ye ticket bile attım fakat kısa özet ile açıklarsam CS2 nasıl geleceği ile ilgili (Counter-Strike 2 limited test) makalemizi okuyun dediler. Zaten okudum orada da rankınızın açık olması seçkinizin olması gerekiyor dediler.

Benim sorunum şu rankını dün açıp bugün CS2 daveti gelen arkadaşım var benim rankım neredeyse 4 aydır açık çıktığı zaman direk gelmesi gerekiyordu gelmemesi için bir sorun yok fakat açık betaya geçeli 6 gün olmasına rağmen hesabımı her gün 10 kere kontrol ediyorum gelmiş mi gelmemiş mi diye hiçbir hareketlilik yok.

Dalga dalga gönderdiklerini söylüyorlar fakat yani bu rastgele gönderme sistemi aşırı saçma sonuçta ben 6 gündür bekliyorum gelmiyor arkadaşım 1 gün bekliyor geliyor.

FPS sorunu var çok kötü olmuş oynama demeyin ben oyunu sevdim oynamak istiyorum. Beklemektende bıktım. Arkadaşım toxiclik yapıyor bana ağla vb.

Artık çok oynamak istiyorum şu oyunu ne zaman gelir?

İlk dağıtıldığı akşam bana da CS 2 daveti gelmemişti, o gün CS:GO'da maç kazanıp rank atlamıştım. Sonra diğer gün bir baktım davet gelmiş.
Size neden gelmedi şaşırdım. Oyunu hak ediyorsunuz aslında, CS:GO destek bölümüne gelip şu kısmı atar mısınız?

1693991888339.png

1 Eylül bana gelmediği zaman burayı SS almıştım ve bende ilk olarak böyle gözüküyordu:

1693992271456.png

Rankı açıp rank atladıktan 1 gün sonra yani 2 Eylül'de daveti kabul ettiğimde böyle göründü:

1693992319671.png

@haylex hocam bir de DLC kısmını atar mısınız? Davet gelmemişti bana fakat CS2 DLC kısmında gözüküyordur. Belki sizde de gözükür.
1 Eylül'de böyleydi:

1693992465764.png

1 Eylül bana gelmediği zaman burayı SS almıştım ve bende ilk olarak böyle gözüküyordu:

Eki Görüntüle 1933359

Rankı açıp rank atladıktan 1 gün sonra yani 2 Eylül'de daveti kabul ettiğimde böyle göründü:

Eki Görüntüle 1933360

Ben şimdi Valve'ye neden sövmeyim benden az oynayan arkadaşlarıma bile gelmiş bana gelmemiş. Arkadaşlarım rankını sonradan açtığı zaman gelmiş bana yok.

Ben şimdi Valve'ye neden sövmeyim benden az oynayan arkadaşlarıma bile gelmiş bana gelmemiş. Arkadaşlarım rankını sonradan açtığı zaman gelmiş bana yok.

Hocam vallahi anlamadım birçok sebebi olabilir, ama şartları karşılıyorsunuz. Dalga dalga veriyorlar size çoktan verilmesi lazımdı ama bir sorun olmuş olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı