CS2 bıçak fiyatları daha artar mı?

• Konuyu başlatan rofl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 933
Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Yatırımlık ve oynamalık şöyle bir M9 düşünüyorum. Acaba gidişat nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.

Şuanda gidişat kötü CS2 çıktı evet fiyatlar arttı fakat buglar ortaya çıktıkça oyuncu sayıcı düşücek ve cs2 çıktığında gelen hype ile gelen tayfa sayısı zamanla azalıcak.
Bence şuanda artmaz bir süre stabil kalır sonra düşüşe geçebilir.(Tahminim)

Şu anda gidişat kötü CS2 çıktı evet fiyatlar arttı fakat buglar ortaya çıktıkça oyuncu sayıcı düşecek ve CS2 çıktığında gelen hype ile gelen tayfa sayısı zamanla azalacak.
Bence şu anda artmaz bir süre stabil kalır sonra düşüşe geçebilir.(tahminim)

Bugların oyuncu sayısı azalttığını düşünmüyorum. Sadece çok büyük bir kesim optimizasyondan dolayı oyunu geçici olarak bıraktı. 1 yıl içerisinde düzelirse optimizasyon yüzünden kaybettiği oyuncu kitlesinin %70 80'ini geri alır. (bu da benim tahminim)

Şuanda gidişat kötü CS2 çıktı evet fiyatlar arttı fakat buglar ortaya çıktıkça oyuncu sayıcı düşücek ve cs2 çıktığında gelen hype ile gelen tayfa sayısı zamanla azalıcak.
Bence şuanda artmaz bir süre stabil kalır sonra düşüşe geçebilir.(Tahminim)
Yorumun icin tesekkur ederim.

Bugların oyuncu sayısı azalttığını düşünmüyorum. Sadece çok büyük bir kesim optimizasyondan dolayı oyunu geçici olarak bıraktı. 1 yıl içerisinde düzelirse optimizasyon yüzünden kaybettiği oyuncu kitlesinin %70 80'ini geri alır. (bu da benim tahminim)
Ben de oyle dusunuyorum. En azindan dusmeyecegini ongoruyorum. Aldim, 1 sene dursun bakalim ne olacak :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı