CS2, CS:GO gibi smooth hissettirmiyor

Daha geçen gün takıma Türk geldi konuştuk iyi anlaştık bugün yine beraber oynadık. İnfo da veriyor, efendi gibi konuşuyor. Takımdaki diğer 3 kişi rustu. Ne info var ne de adamakıllı bir oynanış var. Beyefendi Silver ama bize noob diyor. Bunlar mı çok iyi oynayan Ruslar? Troll oynayan da görmedim bu arada, imorr mu geldi senin takımına?

Daha önce takımıma kafası bozuk Türkler geldi mi? Evet geldi ama ben gidip ağlamıyorum Türkler oyunu bozuyor diye. Adamları susturdum kafam rahat etti. İsterse iğrenç oynasınlar elo düşeyim umurumda değil. 1-2 kişi kötü olunca sanki bütün Türkler rezaletmiş gibi konuşmayın.

1-2 kişi kötü oynasa zaten laf etmem, sen “Türk’lere laf ediyoruz” kafasıyla muhtemelen savunuyorsun ancak ben CS2 oynayan çoğu Türk’e laf ediyorum. Seçkin puanın ne bu arada? Ben 2K gibi rezalet bir puandan 10K’ya çıkana kadar oram buram çıktı Türk ve Rus kitle yüzünden. Rus olup Türk’leri seven kısım da var, info veren de var. Sen de 2-3 tane Rus info vermiyor diye laf ediyorsun o zaman. İngilizce konuşabilen Rus zaten info veriyor gayet de.

“Turkish game sense” diye video’lar var aratabilirsin.

Ne alaka kanka. Sana öyle denk gelmiş. Genelde Ruslarla oynuyorum, ne info veriyorlar ne de İngilizce konuşuyorlar. Tamamen oyunumu bozuyorlar. Bunlarla oynamak daha mı iyi şimdi?

Sen ne anlatıyon be bro hepsi öyle Premier'de. Kendim kayıt açık oynuyorum, onlarca oyun içi sesler dahil kayıtlarım var çok istiyorsan ucube takım arkadaşlarım Türk'leri atayım :D. Ruslardan beter Türkler.

Daha geçen gün takıma Türk geldi konuştuk iyi anlaştık bugün yine beraber oynadık. İnfo da veriyor, efendi gibi konuşuyor. Takımdaki diğer 3 kişi Rust'u. Ne info var ne de adamakıllı bir oynanış var. Beyefendi Silver ama bize noob diyor. Bunlar mı çok iyi oynayan Ruslar? Troll oynayan da görmedim bu arada, imorr mu geldi senin takımına?

Daha önce takımıma kafası bozuk Türkler geldi mi? Evet geldi ama ben gidip ağlamıyorum Türkler oyunu bozuyor diye. Adamları susturdum kafam rahat etti. İsterse iğrenç oynasınlar elo düşeyim umurumda değil. 1-2 kişi kötü olunca sanki bütün Türkler rezaletmiş gibi konuşmayın.

Ne anlatıyon sen birader isterse iğrenç oynarlar falan :D. Senin umurunda değil bizim umrumuzda yeterince boş yaptın, Türkler genel olarak en toxic kitledir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen ne anlatıyon be bro hepsi öyle Premier'de. Kendim kayıt açık oynuyorum, onlarca oyun içi sesler dahil kayıtlarım var çok istiyorsan ucube takım arkadaşlarım Türk'leri atayım :D. Ruslardan beter Türkler.

Ne anlatıyon sen birader isterse iğrenç oynarlar falan :D. Senin umurunda değil bizim umrumuzda yeterince boş yaptın, Türkler genel olarak en toxic kitledir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video’nun kapak fotoğrafı gerçekten çok iyi 😆😆

Ne boş konuşuyorsun sanki gelmiş bütün CS2 oynayan Türklerle oynamışta analiz yapmış beyefendi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı