CS2 daha iyi nasıl oynanır?

Dostum şimdi saçma şeylerle uğraştırmayacağım seni. Rekabetçi bir oyunu iyi oynamak için temel mekaniklerine hakim olman gerekir. CS2 için bunlar FPS oyunu olmasından ötürü en başında aim, isabet oranın düşükse Precision antrenmanları, yavaş kalıyorsan Speed antrenmanları yapacaksın. Bunun sonunda da her haritayı adın gibi bilip her spotu bileceksin, her spotu bileceksin ki Crosshair placement dediğimiz olayı hakkıyla gerçekleştirebil. Zaten offspot peekler dışında Crosshair placement ile ortalamanın gayet üstünde bir oyuncuya dönüşüyorsun. En sonunda ise oyunun mekanikleri demiştik, yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi line-up'ları da öğrenmen gerekiyor, hepsini bilmen zaten imkansız, kim akılda tutacak o kadarını, ancak bazı haritalardakileri bilirsen ekstra katar.

Liderliğim vasat biraz ama elimden geldikçe oyun bilgimi arttırarak düzeltebilirim gibi fakat aimlabs kısmını denedim ancak nedense pek verim alamadım uzun zaman boyunca denemediğim için olabilir.
Aimlabs kısmından verim almak için düzenli olarak oynamak gerekiyor, benim toplam 350 küsür saatim var yeni yeni fayda sağladığını hissediyorum.

Hocam neler önerirsin? Dediklerinden başka pek sözel olarak bir şey anlayamıyorum. Map vs olur. Dediklerinin çoğuna dikkat edeceğim.

Şimdi öncelikle Aim Lab'de en çok oynanan antrenman Gridshot Ultimate, bu sadece ısınmanızı sağlar. El göz koordinasyonunuzu ve flick becerileri için bileğinizdeki kasları alıştırmanız gerekiyor. Size önerim çokça Sixshot antrenmanını oynayın, Spidershot Speed antrenmanını oynayın, Gridshot oynayacaksanız da çok daha ufak toplarla yapılmış topluluk versiyonu Gridshot antrenmanları var, onları oynayabilirsin. En başta zor olacaktır ancak tracking türü antrenmanlar da fazlasıyla geliştirir el göz koordinasyonunuzu, ben tracking antrenmanlarından nefret ettiğim için seçmeyi size bırakayım. Tek önerebileceğim tracking antrenmanı linetrack olabilir.

Şimdi öncelikle Aim Lab'de en çok oynanan antrenman Gridshot Ultimate, bu sadece ısınmanızı sağlar. El göz koordinasyonunuzu ve flick becerileri için bileğinizdeki kasları alıştırmanız gerekiyor. Size önerim çokça Sixshot antrenmanını oynayın, Spidershot Speed antrenmanını oynayın, Gridshot oynayacaksanız da çok daha ufak toplarla yapılmış topluluk versiyonu Gridshot antrenmanları var, onları oynayabilirsin. En başta zor olacaktır ancak tracking türü antrenmanlar da fazlasıyla geliştirir el göz koordinasyonunuzu, ben trackingt antrenmanlarından nefret ettiğim için seçmeyi size bırakayım.
Bunları not aldım. Teşekkür ediyorum, xplay dm'de aim kasmaya sizce devam edeyim mi? Hep 1 gün içinde 3 kere sürekli oynuyorum.

Bunları not aldım. Teşekkür ediyorum, xplay dm'de aim kasmaya sizce devam edeyim mi? Hep 1 gün içinde 3 kere sürekli oynuyorum.
Hocam devam edin, aim kadar oyun mekaniklerine aşinalık da çok önemli. Aim Lab'de bahsettiğim antremanları yapın, en sona da bir Gridshot Ultimate eklersiniz eller zaten ısınmış olur, bir kaç el de dm atarsanız bir kaç hafta içerisinde gelişimi gözlemlersiniz. Bu yazdığım egzersizlerle sınırlı kalmak zorunda değilsin, sadece bunları kesinlikle yapmanı öneririm, bir kere de değil bir playlist oluştur ve bunlardan en az 2, en fazla 3 kere ekle. İsteğine göre başka antremanlar ekleyip çıkarabilirsin. Bir de son olarak, mesela Sixshot gibi precision (isabet) antremanlarında hızdan ziyade isabete odaklan, zamanla zaten hızlanıyorsun. En başta kendine mesela %90 isabet oranı alt limiti koy, 10 gün sonra %95 olsun.

Hocam neler önerirsin, map veya Xplay gibi yerlerde. Dediklerinden başka pek sözel olarak bir şey anlayamıyorum. Dediklerinin çoğuna dikkat edeceğim.
Eğer sürekli ayar değiştiriyosan 1 ayar belirle onla oyna sadece. Aimbotz haritası ve deathmach oyna gerisi tamamen oyun bilgisine kalıyor. Mesela kill alıyorum diyosun ama çok fazla ölüyosan maçlarda ve yanlış anlarda ölüyosan bu sefer takımın zor duruma düşüyor bunlara dikkat ederek oyna takımının ne yaptığına dikkat et iyi bomba kullanmayı öğren ve bomba taktiklerini aktif kullan.

Eğer sürekli ayar değiştiriyosan 1 ayar belirle onla oyna sadece. Aimbotz haritası ve deathmach oyna gerisi tamamen oyun bilgisine kalıyor. Mesela kill alıyorum diyosun ama çok fazla ölüyosan maçlarda ve yanlış anlarda ölüyosan bu sefer takımın zor duruma düşüyor bunlara dikkat ederek oyna takımının ne yaptığına dikkat et iyi bomba kullanmayı öğren ve bomba taktiklerini aktif kullan.
Valla çok ölmüyorum. Ayarlar sabit mouse değişimine gideceğim 3 ay sonra Superlight 2 alacağım. Onun dışında edpi galiba 1200 civarı bir şeyde tavsiyen için teşekkürler.

Bahsetmeyi unutmuşum, ben rekabetçi oyunları oynarken illa en iyi rütbelere çıkmaya çalışıyorum, aşağısı beni deli ediyor. Eğer sen de bir zaman sonra böyle bir saplantıya sahip olursan en iyi rütbelerde oynamak için profesyonel maçlar izlemek çok yardımcı olur. Hem harita bilgini hem oyun bilgini çok fazla geliştirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı