Çözüldü CS2 düşük FPS

• Konuyu başlatan ForceY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 7.696
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ForceY

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2
Merhaba uzun süredir CS2 oynaıyordum dün oyuna girmek istedim ancak birkaç ay önce 270 300 FPS arası alırken şimdi 40 FPS'den yüksek alamıyorum, çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Hocam NVIDIA 560 sürümünde biraz sorun var, NVIDIA sürücünüzün 550 ya da 555 sürümü kurup dener misiniz? Sürücüyü DDU ile kaldırın.

Deneyeceğim.

Birkaç ay önce CS:GO oynamıyordun değil mi? 300'den 40'a düşmek garip.

Birkaç ay önce oynuyordum sonra okullardan dolayı ara vermiştim bugğn oynamak isttedim ama sonuç böyle.

Mesajlarınız için teşekkür ederim.
Çözüm: GeForce Experience üzerinden battery Boost ve whisper mode yi kapatmanız lazım ben sorunumu böyle çözdüm.
Merhaba uzun süredir CS2 oynaıyordum dün oyuna girmek istedim ancak birkaç ay önce 270 300 FPS arası alırken şimdi 40 FPS'den yüksek alamıyorum, çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu yazarken hiç dusunmedin mi sistemimi nereden bilecekler diye.

i7-12700H --RTX 2050 Max 16 gb ram

Önceden oynatıyordu birkaç ay sonra 40 FPS üzerine çıkmadı tüm sürücüler güncel.

Doğruladım ama bir şey değişmedi.

Hocam NVIDIA 560 sürümünde biraz sorun var, NVIDIA sürücünüzün 550 ya da 555 sürümü kurup dener misiniz? Sürücüyü DDU ile kaldırın.

Deneyeceğim.

Birkaç ay önce CS:GO oynamıyordun değil mi? 300'den 40'a düşmek garip.

Birkaç ay önce oynuyordum sonra okullardan dolayı ara vermiştim bugğn oynamak isttedim ama sonuç böyle.

Mesajlarınız için teşekkür ederim.
Çözüm: GeForce Experience üzerinden battery Boost ve whisper mode yi kapatmanız lazım ben sorunumu böyle çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı