CS2 durduk yere VAC ban yemek

Benim ana hesabım VAC yemişti haksız yere, ne yaptıysam ne ettiysem açılmadı. Yazık oldu hesaba. Yeni hesap açıp ona da seçkin alıp devam ettim. Kısaca, Valve cidden haksız ban atıyor. Geçmiş olsun.

Pek kalkacağını sanmıyorum.

yok hocam razer viper mini kullanıyorum yese e sporcular profesyoneller bundan yerdi zannetmiyorum ondan olabileceğini.Ki aslında örnekleri var yiyolar.

tabii hemen.
Aynısını yazmışlardı bana da.

Benim profilde oyun yasaklaması diyor ama oyuna girince VAC yazıyor üstte, kafa karıştırıcı cidden.

Dostum ow ban yemiş olma ihtimalin var bilmiyorum CS2 de hala var mı ama GO da xantares de yemişti açılmıştı öyle düşün.
CS2'de OW yok.

hocam çok garip inanın hiçbir şey yapmadım 10 maçtan 8 i hile dolu ben ne alaka onu bile anlamadım.

hocam çok garip inanın hiçbir şey yapmadım 10 maçtan 8 i hile dolu ben ne alaka onu bile anlamadım.
Bu gece bir maç girdim, karşıya 4 mevlana geldi. Oyundan soğuttular, onlar ben yemiyor biz yiyoruz. Olaya bak

Bu gece bir maç girdim, karşıya 4 mevlana geldi. Oyundan soğuttular, onlar ben yemiyor biz yiyoruz. Olaya bak
Böyle oyunlara para yedirmemek lazımmış onu öğrenmiş oldum.Gidip hileleri temizlesinler böyle yaparlarsa kendi kendilerini bitirirler.

Böyle oyunlara para yedirmemek lazımmış onu öğrenmiş oldum.Gidip hileleri temizlesinler böyle yaparlarsa kendi kendilerini bitirirler.
Ban yiyen hesabın envanteri şu an 700 TL. Her geçen gün de artıyor, cidden yazık oldu.

Sırf yine haksız bir ban yerim diye skin almaktan çekiniyorum.

Ban yiyen hesabın envanteri şu an 700 TL. Her geçen gün de artıyor, cidden yazık oldu.

Sırf yine haksız bir ban yerim diye skin almaktan çekiniyorum.

Hocam aynı şekilde yaklaşık 600 liralık envanterim var ve çöp oldu, umarım açarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…