- Katılım
- 8 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 2.932
- Çözümler
- 17
Hocam ben neden yediğimi görebiliyor muyum?
Peki çok teşekkür ederim yarını beklemek kaldı o zaman sağ olun.
Kalkar canını sıkma.
Hocam ben neden yediğimi görebiliyor muyum?
Peki çok teşekkür ederim yarını beklemek kaldı o zaman sağ olun.
hocam umarım çok teşekkür ederim sağ olun beklemem lazım.Kalkar canını sıkma.
Aynısını yazmışlardı bana da.yok hocam razer viper mini kullanıyorum yese e sporcular profesyoneller bundan yerdi zannetmiyorum ondan olabileceğini.Ki aslında örnekleri var yiyolar.
tabii hemen.
Benim profilde oyun yasaklaması diyor ama oyuna girince VAC yazıyor üstte, kafa karıştırıcı cidden.şu şekilde.
CS2'de OW yok.Dostum ow ban yemiş olma ihtimalin var bilmiyorum CS2 de hala var mı ama GO da xantares de yemişti açılmıştı öyle düşün.
hocam çok garip inanın hiçbir şey yapmadım 10 maçtan 8 i hile dolu ben ne alaka onu bile anlamadım.Benim ana hesabım VAC yemişti haksız yere, ne yaptıysam ne ettiysem açılmadı. Yazık oldu hesaba. Yeni hesap açıp ona da seçkin alıp devam ettim. Kısaca, Valve cidden haksız ban atıyor. Geçmiş olsun.
Pek kalkacağını sanmıyorum.
Aynısını yazmışlardı bana da.
Benim profilde oyun yasaklaması diyor ama oyuna girince VAC yazıyor üstte, kafa karıştırıcı cidden.
Bu gece bir maç girdim, karşıya 4 mevlana geldi. Oyundan soğuttular, onlar ben yemiyor biz yiyoruz. Olaya bakhocam çok garip inanın hiçbir şey yapmadım 10 maçtan 8 i hile dolu ben ne alaka onu bile anlamadım.
Böyle oyunlara para yedirmemek lazımmış onu öğrenmiş oldum.Gidip hileleri temizlesinler böyle yaparlarsa kendi kendilerini bitirirler.Bu gece bir maç girdim, karşıya 4 mevlana geldi. Oyundan soğuttular, onlar ben yemiyor biz yiyoruz. Olaya bak![]()
Ban yiyen hesabın envanteri şu an 700 TL. Her geçen gün de artıyor, cidden yazık oldu.Böyle oyunlara para yedirmemek lazımmış onu öğrenmiş oldum.Gidip hileleri temizlesinler böyle yaparlarsa kendi kendilerini bitirirler.
Ban yiyen hesabın envanteri şu an 700 TL. Her geçen gün de artıyor, cidden yazık oldu.
Sırf yine haksız bir ban yerim diye skin almaktan çekiniyorum.
Bende ajan almayı düşünüyordum rafa kaldırdım.Hocam aynı şekilde yaklaşık 600 liralık envanterim var ve çöp oldu, umarım açarlar.
yanlış anlamayın ama hocam aklınız varsa almayın,bu kadar saçma bir sisteme kazandırmayın.Bende ajan almayı düşünüyordum rafa kaldırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.